Reclame google

Vecinii nostri spirituali – exorcizarea



Vecinii nostri spiritualiexorcizarea


m aflat ca pe langa noi mai sunt niste fiinte… spirituale – cateodata posedeaza corpurile noastre si adesea avem nevoie de exorcizare pentru a scapa de ele; nu de alta dar ne aduc nummai necazuri. Sunt indivizi, au nume, sunt femenini si masculini (nu am idee daca/in ce fel are vreo importanta; femelele de obicei fac caracteristic cu degetele semnul diavolului ‘Imi’ )


- sunt de doua feluri, diavoli si djini (genii), sumerienii le spuneau utukku, insemnand “cei care din Ki Gal (iadul din interiorul planetei) au fost trimisi la suprafata. Arata exact cum credeam eu ca arata anunaki (sau poate s-a inselat cel care a postat filmul) Am vazut pe net doua aspecte diferite, unul cu cap de om si unul cu cap de vultur. Aspectul merita studiat, pentru ca nu rezulta din textele sumeriene ca anunaki ar fi fiinte spirituale.


- vorbesc limba exorcizorului prin interfata umana, adesea misca obiectele din jur s-ar putea sa o faca tot prin interfata umana.


- se tem de numele Domnului pronuntat cu putere de exorcizor, fie el Allah sau Isus, aparent e intelesul numelui care conteaza.


- se tem foarte tare de apa sfintita, aghiazma si ulei sfintit.


- sunt inteligenti si smecheri, au sentimente, au familie si violenta domestica – se pot ucide intre ei (sau poate a mintit respectiva diavolita)


- sunt paraziti optionali, poseda trupul nostru pentru distractie si satisfactie proprie


- sunt aici cu noi, impart viata cu pamantenii. Nu vin neaparat din alta dimensiune sau lume paralela, ci au fost aici de mult timp, avand varste de sute si mii de ani. Ar putea fi paraziti software, ca la calculatoare, propriile creatii eronate, dar intodeauna se refera la ei insisi ca fiind individualitati. Prin exorcism parazitul este eliminat cand operatiunea este incununata de succes, si nu se mai intoarce. Dupa eliminare, gazda se intoarce la o viata sanatoiasa si linistita cum de obicei avea inainte..


- cel mai rau in opinia mea e ca am putea avea unul din acesti djini fara sa stim deoarece fiind si ei diferiti, se poate sa nu se manifeste atat de rau – de ex. Poate avem doar obiceiuri rele ‘acceptabile’, de care evident, “nu putem scapa”.


- poate folosesc gazda ca sa se ascunda – doar o supozitie, pentru ca diavolita exorcizarea careia am urmarit-o se temea sa nu fie omorata de familia ei (sau mai precis asa a declarat cand a fost chestiuonata)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after