Reclame google

Comentarii si resurse - Raspuns la http://www.crepuscul2006.cabanova.ro/

Da-mi voie sa completez lista ta de surse de energie cu cele care tin de “energia negativa” / ”zero-point-energy” / ”energy from the void” extrasa prin mecanisme ce par a fi perpetuum mobile de speta a IIa, dar care sunt sisteme fizic posibile in conditiile noii definitii a energiei.


Acest mesaj reprezinta comentariu la articolul tau. Comentariile si linkurile sunt cu albastru, contextul cu negru. Daca nu intelegi la ce se refera conceptul de zero-point-energy, poate te ajuta experimentele lui Casimir cu condensatori rigidizati (keyword: Casimir effect). Mie mi s-a parut mai usor de inteles astfel. Si Tesla explica in patentele sale dar mie imi place mai mult varianta demonstrativa.



ENERGIA - de ce incepem mereu de la coada, nu era mai simplu sa aratam un motor Bedini?


(..)


Universul care ne înconjoară există sub două forme: de substanţă (materie) şi


câmp de forţe. Materia este caracterizată prin două mărimi fundamentale: masa şi energia. Masa este măsura inerţiei şi a gravitaţiei, iar energia este măsura


mişcării materiei.


***


Alexander V. Frolov, Russia


Faraday Laboratories Ltd


http://www.faraday.ru, tel/fax 7-812-3803844: The internal structure of reality is coexistence of two forms: gravitational energy and electromagnetic energy. Any local increase of the first one should produce decrease of the second one, so the sum amount of the change is zero.


Tom Bearden a descris principiul capturii energiei direct de la sursa, din ‘vid’. Conceptul de baza este "Caldura, Lumina si Campul magnetic sunt efecte secundare ale curgerii electronilor si NU consuma electricitate." Energia este in mod obisnuit definita ca fiind “capacitatea de a produce lucru mecanic”, ceea ce nu e tocmai exact. Energia are capacitatea de a efectua lucru mecanichas deoarece lucrul mecanic este corect definit ca fiind disiparea (dezordonarea; imprastierea) energiei (ordinii). Imprastierea energiei este lucru mecanic. Nu este tot energie, energia nu se poate defini ca propria sa imprastiere! Sa luam un exemplu: un om are capacitatea de a prinde peste. Asta este adevarat, dar nu este o definitie, de bine ce o definitie trebuie sa fie in oarecare sens o identitate. Nu poti spune ca omul este capacitatea de a prinde peste! Ar putea sa fie si asta o definitie, dar nu e corecta. Similar, energia are capacitatea de a efectua lucru mecanic; acesta este unul din atributele sale.


Aceasta remarca a lui Hermann Plauston in opinia mea explica mai bine totul: “Sa ne amintim ca o descarcare electrica produce un impuls cu o crestere foarte mare a potentialului destabilizand local campul de energie cuantica, (..) producand curgeri de energie foarte mari pe masura ce mediul local revine la starea sa de echilibru stabil.” Pentru detalii vedeti patentul lui Herman privitor la extragerea energiei din camp si explicatiile lui Tom Bearden privitor la ‘energia punctului zero’ sau ‘nergia negativa’



Istoricul notiunii de energie


În 1665, G.W. Leibnitz a introdus termenul de vis viva (forţa vie) pentru a desemna cantitatea mv2 care apărea în calculele lui mecanice.


În 1673, C. Huygens observă că în timpul ciocnirii a două sfere perfect elastice, suma produselor dintre masa şi pătratul vitezei acestora, înainte şi după ciocnire, rămâne constantă.


În 1807, Th. Young a făcut trecerea de la forţa vie la energie. Mai târziu, W. Thomson (viitorul lord Kelvin) introduce termenul de energie cinetică, iar Rankine pe cel de energie potenţială.


În 1826, J.V. Poncelet introduce termenul de lucru mecanic, contribuind astfel la crearea premiselor pentru descoperirea legii conservării energiei.


În 1897, M. Planck consideră că energia este aptitudinea unui sistem de a produce efecte exterioare.


Dicţionarele definesc conceptul de energie ca fiind capacitatea unui sistem fizic de a efectua lucru mecanic, la trecerea dintr-o stare în altă stare,


Dezvoltarea societăţii este direct dependentă de consumul de energie.


Energia din vid - Putina istorie



Toata povestea a inceput cu descoperirea efectului Casimir (cautati pe google, inca mai este), apoi a aparut cartea “Extragerea Energiei Electrice din Vid..." [Forward, R.L. Phys. Rev. B, volume 30, p. 1700, 1984] Experimentele cu placute incarcate electric (condensatori) au demonstrat mai degraba logica energiei negative din ‘vid’ decat violarea legilor fizicii. Alternativa extragerii energiei din vid era producerea unei plasme dense, reci, polarizate (incarcate) in care avea loc condensarea sarcinilor (o astfel de situatie ar fi constituit un proces de fuziune la rece Casimir, care in ciclul sau de operare ar imita procesul de fuziune nucleara [adica exact ceea ce inseamna acum fuziunea la rece]. Ar porni, ca si reactia nucleara clasica, cu un impuls de energie care sa produca plasma trecand bariera Coulomb, urmat apoi de condensarea particulelor incarcate atrase reciproc de o un potential puternic cu raza scurta de actiune (in acest caz un efect Casimir in locul potentialului nuclear din reactia de fisiune nucleara), eliminarea adiacenta de energie urmand sa duca la automentinerea procesului in anumite conditii [de rezonanta, descoperite mai tarziu, prin `80 parca] avand ca baza Casimir pinch effect” (cautati pe web)



ENERGIA NUCLEARA


Fisiunea nucleara



Cum functioneazã o centralã nuclearã?



O centralã nuclearã este o instalatie complexã de producere a energiei electrice din energia termicã obtinutã prin initierea si întretinerea unei reactii nucleare de fisiune controlatã în lant, proces realizat într-un reactornuclear. Chiar daca s-ar folosi o turbina Tesla (keyword) care poate atinge un randament de 95%, tot ar fi subunitar.


(..)



Fusiunea (fuziunea) nucleara



Fuziunea nucleară este procesul prin care două nuclee atomice reacţionează pentru a forma un nou nucleu, mai greu (cu masă mai ridicată) decât nucleele initiale. Ca urmare a fusiunii se produc şi alte particule subatomice, ca de exemplu neutroni sau raze alfa (nuclee de heliu) sau beta (electroni sau pozitroni).


(..) “Fuziunea la rece” este impropriu numita fuziune tocmai pentru ca nucleele nu sunt afectate. Practic, ceea ce apare pe internet denumita astfel, este o alta metoda de captare a energiei negative/din vid, formarea autosustinuta a plasmei atunci cand ‘arde’ gazul Brown (folow the keywords). Totusi, Roger Stringham a descris in 2003 adevarata fuziune, nu stiu cat de “la rece” folosind rezonanta in apa grea.(daca te intereseaza iti trimit documentatia)


In curind va voi prezenta ultimile experimente care demonstreaza ca fusiunea nucleara va putea fii pusa in practica fara costurile enorme evaluate pina in momentul de fata. Va urma... Asteptam cu nerabdare urmarea.




ENERGIE NATURALA (REINNOITA )


(Vizitati si NEWS ENERGIE NATURALA) – mi-ar fi placut sa ai link aici



Problema folosirii energiilor alternative este inca la inceput de drum si va lua amploare in momentul cind cercetarile stiintifice vor rezova ecuatia eficientei:Consumul de energie pentru producerea si exploatarea instalatiilor de energie alternativa sa fie mai mic decit energia produsa cu cel putin 15-20%.


ERoEI = How much Energy is Returned on Energy Invested


Câtă energie obţii din energia investită?



Panouri fotovoltaice


(..)


Panouri solare.


(..)


Panouri solare paraboloide


(..)


Sistem combinat din panouri solare si pompa de caldura geotermala.


(..)


Energia geotermala-pompa de caldura.


(..)


Pompa de caldura OCTOPUS- stalpul de gheata


(..)


Energia hidraulica.


(..)


Energia eoliana.


(..)


Biomasa.


(..)



The Sterling engine (youtube keyword) – a marvelous combination of various generators: solar paraboloid, heat pump and a piston working like the steam engine.


Bateria dulce a lui Susumu Suzuki.



Daca jucaria asta nu te-a dat pe spate, uite si cateva metode de extragere a energiei din vid:


Electrice - ‘motoare’: - Alexander Sinetzki, Edwin Gray, John Bedini, Adams, Perendev, Leslie I Szabo, Lou Britz si John Cristy cu si fara semiconductori pentru impuls. Pe asiatici nu-i mai gasesc, dar sunt destui.


- ‘EMG’ (electical motionless generators): Rio Von Sternberg ,J.L.Naudin and


T.E.Bearden. Sau cea mai infuriata gogoasa:800Volti, 8Amperi!!! Asta chiar ca e cea mai infuriata gogoasa din cate am vazut: un dispozitiv ca un covrig



Termodinamice: Tesla (nu sunt sigur de asta, am citit intr-un patent al lui dar nu-l gasesc acum), Stanley si Stephen Meyer, Paul Pantone, (astia au ars apa ;)



Mai multe pe energiegratis.wordpress.com. Explicatii actualizate detaliate, cam prea stiintifice pentru gustul meu, sunt aici in limba engleza.



Intreaga istorie a descoperirilor in domeniu, povestea ecuatiei Dirac sau cum a apucat-o gresit ‘stiinta’ in 1932 caracterizata fiind de formidabila aforism al lui Stephen Leacock “Shut up! – the teacher explained”, pot fi gasite in fisierele: HotsonPart1.pdf, FreeEnergy.pdf (cauta pe google, daca nu gasesti, cauta cu yahoo sau alte motoare)



Iar aici gasesti o multime de patente, in cartea A Practical Guide to ‘Free-Energy’ Devices”.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after