Reclame google

Intersectia si eventual eclipsa cu ‘planeta strabunilor’, Nibiru

Intersectia si eventual eclipsa cu ‘planeta strabunilor’, Nibiru


La inceputul ‘cercetarilor’ mele, am pornit de la curiozitatea calendarului mayas care fiind atat de exact, nu prea poate sa greseasca. De aceea e cu atat mai straniu ca se opreste in 2012. Evident ca universul nu se va opri numai ca asa spun mayasii, dar cu siguranta se va intampla ceva atunci. Prima idee pe care am gasit-o a fost ca in 2012 Pamantul intra intr-o “centura fotonica”, o zona mai ciudata a galaxiei in care e ziua tot timpul si toate obiectele stralucesc. O idee foarte creata in opinia mea, avand in vedere ca fotonii astia sunt mai ca puradeii mei, fug care incotro, nicidecum nu stau sa graviteze sa formeze vreo ‘centura’, fie ea si ‘fotonica’. Acuma efectul de stralucire poate fi creat si prin alte metode, nu mai comentez. O alta idee asociata acestei ‘permanente zi’ este aceea ca timpul se opreste, probabil o interpretare incompleta a intersectiei cu Nibiru. Am gasit corelatii intre simboluri si credinta mea e ca inconstient oamenii le asociaza in categorii, dupa semnificatia lor (ramane de vazut cat de reala si cat de corect intuita).


Cartea lui Brzezinki – “Between two ages” – Intre doua ere (cea a pestilor si varsatorului - vedeti semnificatia astrologica a erelor si ce reprezinta trecerea intre doua ere; nu ma credeti pe cuvant si nu va luati dupa ce spune mama omida, puneti mana si cititi, am pus linkuri cat am putut)


Nubiru de fapt se pare ca nu e planeta lor ci doar o ‘statie de lupta’ – da, se pare ca pentru a raspunde nevoii noastre de conflict, anunaki sunt razboinici, si nu apar blonzi ci ca niste soparle cu cioc si aripi ca sa justifice adversitatea si cu par negru cret ca dacii si aveau chiar si cusme ca m-am si mirat de or fi extraterestrii sau barabostes...


Aici gasiti niste povesti din astea sf despre channeling (din seria Mare-i gradina Domnului, de bine ce numai ei se pretind purtatorii de cuvat ai fiintelor din alte lumi – sa fim seriosi, om fi noi naivi dar nu suntem prosti, mai si citim, chiar si despre alte dimensiuni si despre entitati si avem si specialisti in asta) si aici cu linkuri si referire la resursele din care s-au inspirat. Pana una alta sunt povesti, dar.. uniti si voi punctele :)


O ipoteza a mea e ca omuletii gri au fost tot timpul pazitorii nostri si au vegheat mai mult sau mai putin sa nu ne dam singuri foc, avand insa o alta agenda, sa ne faca mai ‘destepti’ – vezi inflorirea peste noapte a teoriilor rezonantelor, corzi, ‘branes’ si ‘unified field’. Poate ca asa se explica rapirile, implanturile – modificare din mers, pregatire pentru noile informatii. Probabil ca nu au luat contact cu US government ci isi vad de treaba lor. Ar putea fi roboti, desi unele mesaje din cropcircles sunt cu ochi mari – credeam ca aia cu ochii mari sunt ET, sunt si fete normale in lanuri (cautati cropcircle pe youtube sa le vedeti). Cu siguranta sunt mai multe feluri de straini (aliens), fie ei roboti sau fiinte vii. Mintea noastra cauta permanent explicatii si imaginatia completeaza golurile care sunt destul de mari, astfel incat trebuie sa tratam mai totu ca o simpla ipoteza. La un momenta dat oamenii erau ferm convinsi ca pamantul e plat...


Horu`s eye (ochiul zeului egiptean Horu), ochiul in piramida, se pare ca nu e ochiul lui Dumnezeu (sau depinde cine e Dumnezeul acelora care il folosesc), 666, coarnele,steaua lui david care are 6 vf, 6puncte si inca ceva, X care vine de la intersectarea planetelor, semnul ‘Imi’ care e salutul rockerilor, se pare ca e tot al incornoratului, aripile – tot asa (daca stau si ma gandesc, oamenii nu prea au vazut ingeri buni, parintii de la manastire ne invata sa nu credem daca vedem un inger sau pe Dumnezeu, pentru ca nu suntem vrednici a ni se arata. Nu e clar daca aripile sunt doar un simbol al zborului, al anunaki sau daca pur si simplu sunt zburatoare – eu am un feeling ca sunt pasari de prada, acvile – prea apare peste tot acvila ca semn al puterii (CIA, Roma antica). Lupul dacic era semn al iluminatilor, al inteleptilor, desi era tot animal de prada.


666, discurile zburatoare cu aripi si pasarea phoeonix are legatura cu focul si raul. Intersectia cu Nibiru ar putea fi un lucru rau, deocamdata nu stim sigur daca va aparea, nu am gasit resurse suficient de convingatoare, dar daca apare ar putea fi rau nu numai prin campul sau gravitational cum s-a presupus, dar si prin eventualii anunaki aflati ‘la post’. Desi i-au invatat stiintele si agricultura pe strabunii nostri, de peste tot, de la sumerieni la bastinasii americani.


Nibiru are o mare infuienta asupra Pamantului, motiv pentru care e de inteles de ce astrologia este atat de importanta si de raspandita si de raspandita (aceleasi zodii apar in toate culturile) De aceea numerele sunt atat de importante. (eu am si o opinie personala privitoare la numere si paranoia numerologiei, ceva legat de “Matrix” si faptul ca Universal Field este totusi o chestie regulata, si deci legata de matelatica) Numerele 7,12 si 666 sunt esentiale, pentru ca insumeaza caracteristicile orbitei planetei vagaboante, Nubiru. 666 are legatura cu flacarile, raul, iadul si Phoeonix – pentru ca Pamantul isi va reveni conform profetiei sumeriene. “Odata ce Nemesis se apropie de cel mai indepartat de soare punct al orbitei sale, apogeul, orbita se apropie de o oprire completa si polii se schimba. Rotatia e reluata in directia opusa. Dar pentru ca dispozitia este inversa, rotatia va parea la fel. Pamantul insa nu-si poate schimba pur si simplu polii si gata; trebuie sa-si adjusteze si directia de rotatie. Pentru a face asta, Pamantul incetineste pana se opreste miscarea de rotatie, vreo trei zile, dupa care o ia in directia opusa. Acum putem mai usor intelege efectul descris de “soare fixat pe cer” si “o noapte fara sfarsit”. Am doua observatii la fragmentul asta: daca atunci cand a fost Isus a fost un apogeu, in Biblie spune ca s-a facut brusc intuneric, nu spune ca a durat trei zile sau o saptamana cum se preconizeaza.


De ce in universul asta nesfarsit am avut ghinionul sa nimerim intr-un sistem cu soarele aproape gata de a se face nova si cu un vecin vagabond? Care nici macar nu e al soarelui nostru, ci vine pe o orbita neobisnuit de lunga de la o pitica bruna.


Nephilinii = > Cel putin trei fotografii am vazut pe net cu schelete uriase descoperite in India, 15-30feet(~5-10m) inaltime. Unul era denumit Gadotkach fiul lui Bhima. Un femur de 47inch(~1m) a fost descoperit in Turcia. Uriasii din aceste fotografii aveau cam 1-1,5m diametru cranian si 5-10m.


Este posibil ca sa se gaseasca iar vreun wiseguy dintre anunaki sa se ia cu muierile noastre sau sa vrea sa fie stapanul lumii – oameni sunt si ei doar..


Anunaki se pare ca sunt reptilieni, am niste poze cu ei, care ii arata la fel in asia, america si orientul mijlociu, drept pentru care le iau de adevarate. Conform tablitelor sumeriene oamenii nu aveau voie sa-I picteze in adevarata lor forma – de aia apar stilizati peste tot si deci imaginea lor e supusa interpretarii. Cand au plecat, regele lor Anu (probabil se traduce ‘cerescul’ pt ca anu=din cernaki=pe pamant) a lasat o garnizoana de 300 pe orbita sau pe marte si 600 pe pamant. Zecharia Sitchi zice in traducerea pe care a facut-o placutelor sumeriene in 2007 ca astia erau 600 mineri si 300 piloti.


Basoreliefurile sumeriene arata oameni cu aripi, cu par negru cret si ‘cercei’. Poarta intotdeauna ceva pe cap. Unii au in mana niste vase ca un vas pentru aghiazma in care se afla un obiect, mi e mi s-a parut ca arata ca o cruce. O fi, n-o fi.. Lasa impresia ca insemineaza sau pulveriseaza ceva din vasele astea cu o para de cauciuc (vedeti pozele placutelor sumeriene pe net). Scena completa pare sa fie o ceremonie de jertfa, unul aduce un strut, la un fel de altar deasupra caruia pluteste un tip, tot cu aripi, intr-un cerc cu aripi (OZN). La incheietura mainii poarta.. ceasuri.


Ingerii cu aspect de femeie provin din India – am vazut o sculptura cu o tipa cu aripi si 2 bufnite si 2 lei de o parte si de alta cate unul; deasemenea, are la picioare trei degete, aspect care mai apare la mayasi si la chinezi. Am mai vazut un leu cu aripi si coada diavoloasca (in sageata) cu un cap de tarabostes (din acela cu par negru cret)


Si un om luptandu-se cu o soparla cu aripi, un om tinand atarnate doua soparle deasupra a doi lei cu cap de om, si un cu ansa din aceea care apare la pastorii catolici prin poze, dand o oaie unui leu biped – no coments.


Un tip cu aripi il invata pe un pamantean sa pescuiasca. Si la picioarele lor era ceea ce parea un… inorog. Sumerienii erau pasionati de detalii. Aproape ca poti vedea cat arata ceasul de la mana lor :)


O efigie arata o femeie imbratisand un vultur (vultur adevarat de data asta – o fi dorinta lor de putere :P) intre doi trandafiri iar mai jos fata in fata un arcas in stanga si un lucrator in dreapta. Efigia este bine conservata, pare romana, mai ales ca sumerienii nu aveau trandafiri din cate stiu eu; dar aveau stejar si frunzele de stejar apar pe efigie.


Un zeu numit Asshal apare in mai toate ceremoniile sumeriene deasupra, intr-un cerc cu aripi, uneori aripile ii sunt lui atasate, de asta s-a presupus ca aripile sunt doar un simbol al zborului, odata tine un cerc, odata un arc cu sageti de foc si odata o vaza.


Au fost descoperite o serie de cranii umanoide ciudate, mai alungite sau mai turtite, toate cu cavitatea cerebrala mult marita in volum. Deasemenea sunt o serie de statuete de lut cu craniu alungit, ochi oblici mariti, cu forma hibrida umanoida si reptiliana, purtand ceva ca o armura sau solzi, unele simbolizeaza femele.


Nibiru este o planeta ‘cu aripi’ – probabil deplasandu-se cu viteza si carand dupa sine resturi de roca si asteroizi.Impresia mea e ca viteza orbitala a lui Nibiru e mult mai mare decat cea a Pamantului si astfel, timpul pe Nibiru este dilatat, anunaki traind mult mai mult decat pamantenii.


Ipoteza: cand Nibiru trece pe langa traiectoria Pamantului, ii da un impuls astfel incat nu numai ca-si schimba polii, dar se invarte mai repede pe orbita solara determinand dilatarea timpului si pentru pamanteni (vezi teoria relativitatii extinsa), batranii Vechiului Testament traiau pana la 900 de ani. In timp, Pamantul incetineste pana se opreste si-si schimba directia la noua intersectie cu Nibiru, iar timpul se contracta, 24h in 1980 trecand acum in 16h.


Povestea anunakis, o colectie de eseuri bazate pe traducerea lui Zecharia Sitchin a textelor sumeriene.


- caduceus, cei doi serpi infasurati pe un baston cu aripi si bila la capat e un simbol al lui Enki care era un anunaki print cercetator, fiul regelui Anu, si se pare cel care a colonizat si imblanzit viata pe Pamant in forma pe care o stim astazi, cel care a creat omul si i-a daruit plantele si animalele si stiinta de a le cultiva si folosi. In zilele noastre caduceul este simbolul medicinei. In opinia mea, simbolizeaza imblanzirea, controlul stiintei asupra fortelor naturii. Dar serpii ca simbol al naturii de ce trebuiau sa fie doi incolaciti in spirala de fiecare data in toate culturile, nu ajungea numai unul? S-a presupus ca ar putea simboliza ADNul, ca simbol al interventiei genetice ca metoda de imblanzire a vietii salbatice. Totusi, daca anunaki ar fi reptilieni nu prea s-ar potrivi sa puna serpi – noua nu prea ne plac. Simbolistica se presupune a fi universala, sau macar comuna pamantenilor si anunaki. Poate erau mai mult inaripati decat reptilieni dar cred ca ar putea fi si umani (vezi cercurile in lan – cropcircles – care arata si fete umane, ca a lui Isus. Caduceul are legatura cu Hermes si Poseidon. Ne plac la nebunie povestile.


- capra apare peste tot pe placutele sumeriene, iar anunaki par sa aiba coada si coarne/urechi lungi, sau poate doar niste caciuli cu urechi. Oricum, noi asociem coarnele cu diavolul. Iar ce arata ca o rata si macaie ca o rata…


- discurile inaripate pot fi o personificare – heruvimi – care ‘cantau’, erau foarte stralucitori si zburau incoace si in colo.


- ipoteza: anunaki sunt reptilieni ‘shapeshifter’ (care isi schimba forma) care le-au aparut strabunilor nostri in forme ‘prietenoase’, ca diverse animale sau combinatii umanoide precum omul cu cap de acvila de pisica, de caine, de leu, capra, etc., dar niciodata ca soparle pentru ca toate primatele au o teama primara de ele. “Igigi” erau conform sumerienilor servitorii ajutatori ai anunaki, erau mici, cu ochi mari, ar putea fi si anunaki in forma lor originala dar e mai probabil sa fie roboti sau sclavi organici. Culmea, si ideea asta cu anunaki apare intr-un film, Stargate (cu McGuyver – ca nu stiu cum il cheama pe actor :D) Nu stiam eu cu seamana Poarta Stelara – cu calendarul mayas, ia cautati-l pe google image.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after