Reclame google

Teoria Unificata a Corzilor, a Membranelor, si acum a Campului

Capitolul Stiintific



D-zeu demonstrat Matematic



Teoria corzilor s-a finalizat anul trecut in Teoria Unificata a Campului.
Cautati pe web "Unified Field"


Teoria Corzilor -> Teoria Membranelor si Universurilor Paralele – Teoria Unificata a Campului



Pentru cei care nu stiu engleza e mai greu pentru ca nu exista documentatie in limba romana.


Pe scurt, ideile lui Einstein au fost dezvoltate treptat de niste tipi foarte isteti care se pricep bine la fizica si matematica si s-a ajuns intai la concluzia ca rezonanta e foarte importanta in lumea noastra, ca particulele subatomice nu sunt particule ci condensarea energiei sub forma de mici ‘corzi’ circulare care vibreaza ca o bula de apa in imponderabilitate, apoi ca toate aste afac parte din niste membrane care vibreaza la randul lor, dar nu aiurea ci in concordanta cu ‘o membrana’ mare-mare care le cuprinde pe toate care este campul (din Teoria Unificata a Campului). Toate astea, va reamintesc, au fost determinate matematic prin calcule, pornind de la premisa ca universul nostru are mai multe dimensiuni. Daca nu va e clara notiunea va trebui sa studiati evolutia in timp a Toriei Rlativitatii Extinse a lui Einstein.


In final, din camp se trag toate si tot acolo vor ajunge. Dupa cum vedeti, Biblia nu a mintit, doar ca a pus totul intr-o forma mai… simplista.



- Big-bang a fost rezultatul coliziunii intre doua membrane. In mai putin de o ora in timp pamantesc s-a format universul nostru – ma gandeam eu ca la viteze mari poti face multe lucruri intr-un timp scurt :)


- Gravitronii sunt cele mai mici ‘particule’, determinate matematic desigur, ca urmare a evolutiei teoretice si sunt singurele elemente care pot trece dintr-o dimensiune in alta. Dar undele electromagnetice? Cum e cu Extraterestrii (ET) din universurile paralele care pasamite au primit semnalul radio transmis de oameni si au raspuns printr-un cropcircle (cerc in lanul de grau) in care apare un mesaj si o mutra a unuia dintre ei?


- Una dintre cele mai importante lucruri demenstrate astazi este ca timpul curge diferit pentru observatori diferiti. Timpul curge diferit in diferite locuri din nivers. Timpul este una din cele 11 dimensiuni care au dus la Teoria Unificata a Campului. Cosmonautii care se afla pe orbita calatoresc in viitor pentru ca se misca cu viteze mari (“dati-mi un punct fix si misc universul”). A se vedea Teoria Relativitatii Restransa a lui Einstein. Lumina calatoreste cu aceeasi viteza indiferent de directia sau de viteza de deplasare a observatorului, astfel cel care variaza este timpul. Cu cat mergi mai repede, cu atat timpul curge mai incet – calatorul merge in viitorul unui observator mai… fix la care se raporteaza (ducand la extrem, a aparut ideea flexibilitatii timpului, a posibilitatii calatoriei in timp). Fenomenul este observabil si pe Pamant: un satelit care orbiteaza cu 20.000MPH (36.00km/h) are o intarziere a ceasului de a 1/100.000a parte dintr-o secunda fata de timpul de la suprafata, intarziere corectata din soft.



ET (alien=strain) au o alta curgere a timpului decat noi, si ma refer exclusiv la povestile din folclor despre intalniri cu ‘fiinte de pe alte meleaguri’. Asa cum s-a demonstrat, cineva care traieste intr-un univers cu mai multe dimensiuni poate face mai multe lucruri decat unul cu mai putine, lucruri care acestora din urma li se vor parea cel putin ciudate. Noi putem percepe doar 4 din cele 11 dimensiuni.



“Universul este o simfonie iar legile lui sunt armonie” (zice un fizician japonez)


Aceasta este ceea ce teoria rezonantei demonstreaza si explica multe fenomene neintelese printre care cel mai interesant mi se pare transmutatia elementeler prin efect Hutchison, ca sa vedeti cat de puternica este rezonanta.



Privitor la rezonanta, dar asta este o simpla speculatie pe care mi-o asum 911 a fost, dincolo de teoria conspiratiei puse la cale de propriul guvern ameican, o consecinta a unui sir de intamplari ciudate care s-ar explica din prisma vibratiei si rezonantei. Ma refer la nenumaratele coincidente care insotesc nefericitul eveniment. Printre acestea foarte multe coincidente din interpretarea numerologica a numelui presedintelui, ale celor implicati (daca sunteti curiosi puteti cauta pe internet acest lucru).


A observat un tip de la agentia nationala pentru energie a USA ca orice eveniment are o premonitie sub forma unei acumulari de tensiune; tipul nu era un mistic, era responsabil cu monitorizarea statistica a consumului de energie electrica in momentul 911 si a observat mari variatii a consumului in preajma evenimentului. Presupunearea mea e doar ca oamenii erau mai agitati, precum cainii la cutremur. Se pune problema de "o problema care va atrage mult atentia", (o tulburare in camp?) acest fel de probleme fiind insotite de o tensiune care le prevesteste - ca atunci cand te mananca nasul.



Eu nu sunt cu numerologia si sunt sceptic in ceea ce priveste aceste interpretari punandu-le pe seama unei gandiri mistice. Pentru a vedea si alte puncte de vedere vizitati capitolul “Rezonanta in slujba sanatatii – Asceza”.



Unified Field – Teoria Campului Unificat


Campul poate fi considerat insusi Creatorul (sa ma ierte Biserica ca nu-l consider un mos cu barba) fiind o putere atat de concentrata (mi se pare ca pe Bedini l-am auzit spunand ca e vidul este putere concentrata si tulburarea lui se manifesta ca energie care incearca sa-l reechilibreze) incat este constient de sine, si se presupune (matematic) a fi cauzat aparitia Creatiei, nu se stie la ce nivel, se presupune a fi ciocnirea a doua ‘membrane’ dar eu am o banuiala ca ‘nu poate fi cunoscut’ ar fi termenul corect – creatia fiind modul in care sa se poata exprima si raporta fata de sine insusi). Se spune in diverse carti sfinte printre care citez numai Biblia ca omului i-a fost data puterea asupra lumii, nu numai asupra Pamantului dar presupun ca si a intregii existente, singura problema fiind lipsa credintei, din care eu cred ca pornesc si ‘pacatele’. Isus spune la un moment dat ‘daca ati credinta cat un bob de mazare ati spune mutelui sa se muta si s-ar muta’. Ca si in cazul energiei care incearca sa restabileasca echilibrul vidului, Dumnezeu asteapta de la noi sa ne imbunatatim, sa ascendem. Aceata idee este prezenta in toate religiile monoteiste, motiv pentru care le consider pe celelalte a fi artificiale.


Aceasta idee nu se potriveste cu ipoteza ca Nibiru schimba periodic (nu la fiecare ciclu al sau insa) polii magnetici ai pamantului. Sau ca soarele e mai instabil ca niciodata si s-ar putea transforma in nova. Sau nu mai conteaza, pentru ca tot religiile ne invata, mai ales budismul, ca viata nu-I numai cat se vede pe pamant si isi schimba forma pana cand in final ‘se integreaza’ in originea sa, ‘vidul’ [etc, etc]


Sau poate are de a face cu ‘pacatele strabunilor’ a caror proiectie asupra lumii are ca rezultat ghinionul unui sistem solar instabil :D – conform invataturilor ho’oponopono ale kuna din hawaii.


- about how thinking bad thoughts makes our world worse - our thoughts project on others - we actually make them as we think they are. this may be a thing that the unified field did in order to do the Creation, in this case projecting love, but we, maybe suffering by the ObiWan sindrome (the lack of spiritual maturity), got now to project our bad thoughts on the others, as we reject them from ourselves. that`s y the ho'oponopono says it has to be forgiven (I forgive myself in order to free my [bad] replaying memories), otherwise our bad thoughts will be projected on others, release into the world and intoxicate all. tipul spune ca daca nu ne imbunatatim, daca nu controlam gandurile, fie si prin Doamne Isuse, vom sfarsi proiectandu-ne..


- foarte multe informatii, cam sci-fi dar spuse cu toata convingerea sunt aici sunt si despre noua era si mai ales despre asceza – niste chestii de know how, un fel de yoga moderna, cu canale, kundalini (focul interior nu e numai ce arata grasa aia cu punct in frunte ca sa va ia bani), activarea segmentelor ADN si alte ciudatenii; cred ca o parte sunt bullshit, nu am cunostintele necesare sa le verific dar seamana putin cu energetica; cu siguranta unii vor putea face o analiza si vor trage niste concluzii mai istete.





Ipoteze si idei cretze..



- Situl acesta are niste idei interesante despre folosirea rezonantei pentru a realiza un fel de ‘teleportare’. Personal ader la varianta stiintifica, cea a efectului Hutchison, explicat prin caracterul rezonant mentionat in teoria unificata a campului.


- Pamantul ar fi gol in interior, etc, a se vedea ce s-a scris


- Pamantul este in expansiune - nu exista dovezi care sa confirme faptul ca placile tectonice intra una sub alta erodandu-se, data fiind densitatea extrem de mare care se presupune ca exista in interior



Nu comentez aceste ipoteze, prefer sa cred in soliditatea Pamantului. Imi e de ajuns ca se invarte :)

Comentarii

  1. Vad ca e lumina la etaj.

    Uite subiect de studiu: materia intunecata (dark matter).

    Ce zici de asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. sau poate ce ar fi antimateria...? adacian vad ca te pricepi bine de tot nu gluma....eu cunosteam numai teoria corzilor si teoria M (membranelor - n.r.). M-a captivat relatarea ta despre teoria cam-pului, insa ai putea sa imi relatezi si mie felul in care a condus activitatea lui ENstein la aflarea teorie unified field si in ce constra teoria relativitatii in genere... sunt doar o tipa curioasa..... s anticipat (rallu_2007@yahoo.com)

    -- Reply:
    Multumesc pentru comentariu.



    Imi cer scuze dar la explicatii... se pricep altii mai bine, va sugerez sa cautati pe youtube 'unified field theory', 'string theory', 'membrane theory' si 'doctor quantum' - are niste filmulete animate foarte elocvente.



    Antimateria nu m-a interesat pana acum, in general prefer lucrurile 'pozitive' :D



    Fara teoria relativitatii extinse a lui Einstein, lasata nefinalizata si dezvoltata ulterior de fizicieni si matematicieni teoreticieni din toata lumea, nu am putea intelege teoria unificata a campului. Din cate stiu eu teoria lui Einstein a intrat in discutie abia la sfarsitul unificarii celor cinci teorii ale corzilor. Despre teoria membranelor nu am retinut prea multe, probabil pentru ca a avut o viata scurta, in fapt 'coarda' sau 'membrana' fiind aici o notiune abstractizata menita sa simbolizeze ca structura este o consecinta a vibratiei. Rolul teoriei relativitatii a fost in opinia mea acela de a forta cautarea unei solutii care sa inchida cercul, ducand la unificarea celor trei (si apoi 5) teorii ale corzilor ('prin teoria corzilor' ma refer la constructia matematica, nu la povestea cum ca atomul ar fi gol:).



    Eu am dat peste teoria unificata dar nu mi-am spus mare lucru pana cand mi-am adus aminte de o 'viziune' a mea din copilarie in care ma gandeam, cu mintea de atunci, ca universul ar fi ca o singura fiinta, ca toate partile sale suporta influientele celeorlalte (un truism, dealtfel). Apoi am corelat aceasta noua viziune cu ceea ce stiam din Cauzele bolilor – Lazarev , si din invatatura ho'oponopono si astfel modificarea realitatii prin interventia la un 'nivel superior' ar avea sens. Rolul teoriei unificate a campului a fost in viziunea mea sa dea credibilitate prin faptul ca este matematica, si deci fara echivoc (cu rezerva paradoxurilor:) acestei ipoteze ca omul poate interveni si altfel asupra materiei.

    Intre timp au mai aparut cateva experimente privind caracterul transcendent al luminii (adica nu tine cont de dimensiune, fiind omniprezenta ca si timpul) si posibilitatea de a o folosi pentru a influienta celelalte dimensiuni. Practic ne intereseaza in prima instanta sa putem sesiza dimensiunile 'invizibile'. Dar asta este alta poveste.
    dacian

    RăspundețiȘtergere
  3. mesc multy dacian pentru cele explicate... m-ar interesa sa stiu de unde izvoraste pasiunea ta pentru cele despre teoria lui Einstein! Esti student la fizica sau...? ms mult, Rilury...

    RăspundețiȘtergere
  4. Teoria M (membranei) este de fapt varianta imbunatatita a teoriei corzilor care demonstra existenta a doar 10 dimensiuni, cea de-a 11-a fiind ca o membrana ce le "inveleste" pe toate celelalte.
    Ecuatiile lui Einstein rezultate din consecintele teoriei relativitatii generalizate nu pot fi rezolvate in totalitate nici pana in prezent, astfel nici teoria unificarii campurilor nu poate fi momentan postulata, avand ceva lacune de nedeslusit momentan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca iti place sa cauti pe youtube si sa citesti chestii interesante.

    Felicitari!

    Insa nu cred ca ti-ar placea sa stii ca dezinformezi.

    Teoria de care vorbesti tu ca fiind "unified field" se numeste de fapt "superstring theory" si are o MARE hiba, care o impiedica sa unifice inca 2 mari teorii.

    UNIFIED FIELD inca NU s-a descoperit. In momentul in care va fi postulata o ecuatie care sa uneasca cele 4 campuri de forte, ea va fi cea mai mare descoperire a omenirii.

    In clipa de fata, campul gravitational (teoria generala a relativitatii) si fizica cuantica (ce uneste electromagnetismul cu campul nuclear puternic si slab) NU sunt legate prin nici o ecuatie, ci prin presupuneri ca ar exista particule (spre exemplu gravitonul).

    Oricum sustin initiativa, insa iti dau un mare minus pentru dezinformare.

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog cititi si disclaimer-ul.

    Multumesc pentru observatii, chiar era o chestie care mi-a scapat si cel putin eu, nici nu aveam de unde sa o aflu decat daca o citeam undeva.
    Totusi, sunt optimist - in ultimul deceniu fizica teoretica a facut niste salturi semnificative, la care doar visau oamenii de stiinta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Good point.

    Era ideal insa daca puteai da si niste detalii tehnice sau macar mai concrete. Pentru ca o afirmatie fara argument este doar o speculatie.
    De exemplu, poti sa ne spui si noua unde ai citit? Eu am auzit de acest mic-mare inconvenient, dar nu am aprofundat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gheorghe Cristian10 aprilie 2014 la 06:39

    felicitari penru informatii de mare interes

    RăspundețiȘtergere
  9. […] Teoria Unificata a Corzilor, a Membranelor, si acum a Campului […]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after