Reclame google

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS



Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

Tot cautand un sambure de adevar in aceste minunate fructe ale imaginatiei, am dat peste ‘ORMUS’

"Aceste materiale au mai fost denumite ORMEs, aur monoatomic, aur alb (fara legatura cu metalul 'aur alb' si nici cu 'platina' obisnuita - n.r.), pulbere de aur alb (ide - n.r.), ORMUS, M-state metals (metale in stare M - accelerata - n.r), AuM, microclusters, si 'manna'. David Hudson a numit materialele descoperite in experimentele sale Elemente monoatomice rearanjate orbital (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements or ORMEs).  Sau elemente monoatomice cu miscare de spin accelerata." (din cauza, sau datorita vitezei, orbitalii sunt atrasi mai aproape de nucleu precum un patinator isi aduna bratele cand face o pirueta pe gheata – cam pe dos fata de ‘forta centrifuga’ si mai degraba mai aproape de ‘forta centripeta’ – n.r.)

Asta e povestea, vedeti si voi ce zice lumea pe google. Ideea e ca prin diverse metode materialele considerate pure se pot purifica in continuare pana cand ar trebui sa nu mai ramana nimic si totusi ramane, si inca mult, vreo 98% din fier de ex, etc, etc.  Printre altele, o moneda de aur agatata intr-o piramida... transpira un lichid lipicios care atunci cand se usuca devine un praf alb mai.. deosebit. Si acu’ i-atunci: praful asta este... volatil in stare uscata, adica dispare cu un flash luminos cand se usuca, si nu poate fi atins pentru ca ca dispare la mobilizare. Este insa capturat in apa si ozon datorita structurii de cluster a acestora - astfel sunt de fapt capturate eceste M-elemente. (bai, cautati si cititi, nu va lasati pacaliti ca am folosit timpul prezent; eu nu am vazut praful asta asa ca nu garantez petrecerea :D)

Mentionez aceasta poveste SF derivata din cea a ‘piatrei filozofale’ doar pentru ca tipul asta, David Hudson care era un bogatan mai curios, a obtinut praf din acesta din diverse materiale, ca efect secundar in studiile efectuate cu generatoare de ozon (folosit pentru purificare a apelor si aerului in incinte industriale). Printre altele, a dezvoltat diverse metode de obtinere a M-elementelor si a patentat si descris proprietatile acestora.

Bineinteles ca iar se vorbeste de conspiratii si de world domination, ca m-am si plictisit de treaba asta, dar daca efectele acestor M-elemente sunt intr-adevar cele enuntate, voi cerceta si voi folosi in tratament aceste materiale in masura in care efectele adverse sunt.. neobservabile (pentru ca in opinia mea nimic nu este fara consecinte in unitatea universului).

OBS: aceste materiale nu au nimic de a face (din cate stiu eu) cu materialul numit aerogel, pe baza de siliciu. Aerogelul este un produs al nanotehnologiei, aurul alb sau mana te duce  mai degraba cu gandul la alchimie si piatra filosofala (produsul homeopatic din apa de ghetar… ce sa zic, apa de gretar este apa saracita in deuteriu, cu efect vital dovedit; se pare ca s-au facut experimente si cu M-elemente si au avut efecte surprinzatoare asupra unor copaci-nuci, deci e ceva)

Pe mine m-a interesat in primul rand efectul si intrebuintarea lor in diverse terapii alternative pornind de la 'apa de piramida' (povestea cu ‘chi’ pare cam.. poveste, dar asa parea si ho`oponopono si nu avea cum sa para altfel – nu la nivelul cunostintelor pe care le aveam atunci ca medic, urmas si mostenitor al lui Aesculap, Hipocrat si Galenus). Pornind de aici am inceput sa descoper tot felul de fenomene legate de piramida si influienta asupra sanatatii. Pana acum nu m-am lamurit; am vazut o fotografie in sistem kirlian a unei piramide incarcate electric cu un tesla-coil in mijloc - efectul de vortex care apare in varf este sustinut si de calculele din fizica cuantica peste care am dat. Mi se pare izbitoare asemanarea cu focul interior - kundalini, si cu... caduceul. Este clar ca are efect de vortex dar la fel de limpede este ca acest efect nu se poate masura nici in volti nici in amperi, ba nici in farazi, henry sau macar in tesla. Totusi sunt prea putine date concrete si e muuult prea mult loc de speculatii: unii sustin (cu probe destul de solide) ca piramidele egiptene sunt centrale atomoelectrice, altii sustin ca sunt rezonatoare pentru transmisii sau reactoare capabile de transmutatia elementelor probabil tot in scop de producere a energiei, pentru ca nu-mi pot inchipui ca avand atata aur cat are pamantul, cineva cu scaun la cap, fie el pamantean sau extraterestru s-ar fi obosit sa faca ceva, anything, ca sa-l produca artificial. Mai degraba as intelege sa foloseasca aurul ca baza pentru a obtine ceva mai nobil – elixirul zeilor.

(continuare: Apa de mare ca ‘plasma’ universala)

Comentarii

  1. ing. Doru Ursulescu11 septembrie 2009 la 23:52

    Sunt foarte interesat de fenomen. Practic e posibil. Totul depinde de starea respectiva ori dimensiunea spatiului si timpului in corelatie cu vibratia. Fenomenul e si simplu si extrem de sofisticat.
    Cu stima, D. Ursulescu

    RăspundețiȘtergere
  2. ma intreb daca vorbiti serios sau faceti misto... daca vorbiti serios e tragic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca marile enigme au intotdeauna dezlegari simple, iar oamenii de stiinta contemporani sunt prea orgoliosi ca sa accepte ca totul a fost la loc vizibil mii de ani. Eu zic ca ne asteapta o perioada de spectaculoase dezvaluiri ale unor recente si impresionante descoperiri stiintifice.

    RăspundețiȘtergere
  4. este foarte adevarat ca trebuie notat ca SUSPECT interesul la nivel mondial pentru sanatatea oamenilor simpli[prostimea]atata timp cat se deruleaza programul de micsorare a populatiei globale prin diferite asa-zise panaceuri [pe bani multi] aprobate de cea mai criminala institutie: FDA

    RăspundețiȘtergere
  5. […] Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS […]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

The Secret - and everything after