Reclame google

Cateva comentarii ale lui John Bedini despre energia gratuita si window motor


Comentariile lui Bedini despre Gn0sis


Pe 17 februarie, 2007, John Bedini a scris:

Mike,
Acesta este mare lucru, se pare că aţi creat o mare dezbatere în cadrul Comunităţii Energiei; e bine, că au nevoie de ea.
Aşa cum s-a spus aceste desene si masini au fost postate de mine pe internet de la inceputul internetului. Nu sunt aici pentru a găsi greseli în tot ce au facut. Atrag atentia ca, daca toată lumea din acest grup nu urmează ce ati facut dvs. Pas cu pas, modificand modelul dezvoltat de noi, vor avea parte de esec în replicarea motorului.
Motorul cu Fereastra [window motor sau adams motor – are niste fenomene foarte ‘la limita’] este foarte asemanator cu multe pe care le-am construit de-a lungul anilor, cu toate acestea nu poate fi reprodus de cat daca ai exact toate detaliile, fire de marime si lungimi egale, dispozitive de comutaţie, exact ca a circuitului original si aşa mai departe. Primul lucru pe care trebuie sa il remarc este că este o mare diferenţă între eficienţă şi COP a sistemului. În motorul reprodus de dvs. eficienţă este de aproximativ 99,9% dar COP este de peste 100%, acesta fiind motivul pentru care condensatorul/capacitorul se incarca. A doua problemă este faptul că dispozitivul/cuplorul hall folosit de dvs. nu poate funcţiona corect din cauza vârfului de energie radiantă, dacă mergeti asa, cuplorul hall se va arde si veti pierde din vederev performanţele aparute.
Deci, voi spune aici, ca sa se stie, ca Motorul cu Fereastra nu este cu randament supraunitar şi declaraţia dumneavoastră este corectă.
Grupul trebuie sa inteleaga ce urmaresc sa construiasca – ei construiesc o masina care profita de avantajul unui sistem simplu de impulsuri, trebuie să furnizezi aceste impulsuri pentru a pune în mişcare cauza si să se întâmple efectul. Impulsul este cel care pune in miscare mecanismele care duc la aparitia energiei negative, denumite ‘gradient ingust’ [sharp gradient] “Sharp gradient” produce efecte ciudate in sistemele normale, deoarece acesta nu apare in textele clasice despre electricitate. De exemplu ‘pulsul ingust’ corect calibrat poate face bateria sa se reîncărcarce, poate face un condensator sa se reîncărcarce, şi aşa mai departe.
Aveţi de-a face cu sisteme cuantice, atunci când faceti acest lucru să se întâmple, şi ele arata total diferit de sistemele standard EM (electromagnetice), atunci când se combină cele două aveţi probleme reale.
Sistemele obisnuite EM sunt proiectate pentru a fi subunitare, niciodata peste 100% şi aveţi numai aparate de masura care văd numai acest lucru, nu puteţi vedea în cuantica cu nivelul instrumentele dvs.
Ecuatiile Maxwell originale permit aparitia termenului de Energie Gratuita, lucrarea este pe internet şi, de asemenea, ea poate fi găsita pe site-ul Internet al lui Tom Bearden.
Nu sunt aici pentru a avea o dezbatere cu oamenii care cred ca ştiu mai bine, nu vreau să discut despre dreptul asupra încărcătorului rapid [turbo charger], care a fost un proiect al meu de la început, nu vreau să discut despre stralucirea alba a becurilor alimentate cu energia electrica negativa, sau mai degraba eu cred că aceasta este ceea ce se intampla, pentru ca nu asta se întâmplă. Aţi făcut un salt mare în ceea ce aţi făcut şi ati postat pe Internet în acest grup, impreuna cu filmuletul. [face probabil referire la experimentele cu becuri alimentate cu energie negativa care sunt reci, mai albe si au o forta de respingere a tesuturilor vii si de atragere a metalelor]
John Bedini


On Feb. 18, 2007, John Bedini wrote:
Dave,.

Da, am construit Oscillatoare radiante şi funcţionează foarte bine, dar eu nu pot dezvalui detalii cu privire la sistem.

Cat despre Monopol, funcţionează în acelaşi mod, subunitar, în conformitate cu legile clasice, ca si dispozitivele normale. Energia apare în extinderea timpului de funcţionare a bateriei secundare, dacă am nimerit rezonanta.
Ati uitat s a calculati masa de spin, de asemenea ati uitat să calculati ce fac cele două baterii. Observaţi ce se întâmplă, prima baterie se descarca în timp ce a doua baterie se inacrca, apoi trebuie să adăugaţi energia necesara pentru a transforma această masă în energie mecanica obtinuta gratuit, COP total fiind astfel peste 100%. Motorul face cuplarea alternativa a celor doua circuite izolate, energia mecanică fiind gratuita. Acesta nu este un motor convenţional ca în teoria clasica, acţionează doar ca un motor. Noi il numim ‘motor’, deoarece se invarte, dar termenul corect ar fi ‘energizer’. Daca vrei poti sa-l numesti oscilator/balansoar al circuitelor.
Motorul monopol / energizer este doar baza cu care lucrati. Ce e de studiat aici este forma undei pe care o generează şi ce anume face el cu curentul ‘fara masa’ pe care nu-l puteţi vedea cu aparatele dumneavoastră. Toata lumea stie ca este nevoie de curent real pentru a încărca bateriile, sa-mi explice cineva cum este posibil să se incarce baterii cu plumb si acid fara un curent. Din nou: dvs. generati un semnal care-I spune bateriei sa se reincarce, nici un circuit EM din lume nu va face acest lucru fara un curent. Incarcatoarele cumpărate din magazin folosesc EM real (curentul rezidual) pentru a încărca bateriile. De fiecare dată când incepi sa incarci o baterie cu EM începi să omori bateria. Nu dupa multe cicluri va trebui sa o arunci pentru ca nu se mai incarca si nu mia tine curentul. Ei chiar si in aceste conditii motorul monopol va incarca durabil bateria nefolositoare, faceţi experimentul. Este vorba despre incarcarea potentiala.
John


2007/02/18 19:26:
Catre toti,
Termenul Back-EMF (energie electrica inversa) nu este ceea ce capteaza energizer-ul, back-EMF se aplica doar motoarelor DC (curect continuu/ ‘direct current’). In motorul DC datorita tensiunii aplicate, apare o contra-forta si motorul mentine aceeasi turatie pana cand voltajul scade. Intr-un motor pulsat Back-EMF se comporta total diferit deoarece curentul nu are timp sa se mai manifeste. Back-EMF este intotdeauna sub potentialul de alimentare. Exemplu, dacă aţi alimentat la 10 volti vei primi inapoi circa 8,5V Back-EMF. Lumea nu intelege ce este de fapt Back-EMF.
Acum, trebuie să ne limitam la ceea ce vor accepta cei de la Patent Office, si ei nu vor accepta termenul de Spike radiant (varf radiant de energie), aşa că vom ramane cu “Back-EMF”. Dacă studiem ce face intr- adevăr o bobină , veti vedea ca in momentul in care este conectata la curent, varful radiant este primul care apare asa cum se vede si in imaginile lui Mike. Tesla a declarat de asemenea că, atunci când comutatorul a fost inchis în curent continuu de putere, cablul a fost inconjurat de o scanteie albastra ca un ac fiind emis de sârmă, si o senzaţie de înţepături, putand ucide pe cei din vecinatate. Aceasta este energia cu care lucrati, nu este Back-EMF.
Instrumentele de masura din ziua de azi nu pot capta acest puls pentru ca este foarte diferit in natura. La capatul Quantum iata ce se întâmplă: Potenţialul bobinei se extinde ca o sfera magnetica, spatiul care o inconjoara este impins inauntru ca niste mici sageti de jur imprejur, dar nu au polaritate, sunt particule naturaledus la un tip de sticla magnetic, în acest spaţiu care înconjoară este de perfecţionare activă a insistat ca toate sageti minuscule putin in jurul acesteia, dar ele nu au nici o polaritate care sunt particule naturale. Trebuie să faci doar această mică iesire pentru ca o parte din aceasta energie sa treaca aducand un plus de energie în sistem, care este gratuit, amintiţi-vă ca se adauga la sistem. Deci avem EMF totala a sistemului, plus ceea ce se adaugă sub un gradient ingust [sharp gradient] de mare potenţial. Unii ar dori să spun este di / dt, dar este ceva foarte diferit. Ce fac inginerii atunci, încearcă sa elimine aceasta extra energie catre masa/impamantare, în cazul meu, eu vreau să-l prind şi să o utiliz pentru a incarca baterii. Deci dacă ne uitam mai bine vedem ca este foarte putin curent adevarat in acest varf de potential tocmai pentru ca este atat de ingust (aceasta este o caracteristica esentiala) si cu cât trebuie sa alimentam mai puţin curent cu atât mai bine [facem economie], puterea de intrare controlează acest lucru. Iata un alt mod de a privi lucrurile: Tesla voia sa dea tuturor energie gratuita’ – GRESIT: Tesla voia sa foloseasca hidrocentrala poentru a declansa pulsul in transmitatorul sau [face referire la antena cu care voia sa transmita energia prin aer] Beneficiul ar fi ca el ar face o ‘gaura’ in eter producand unde care sa aprinda becul in casa oamenilor. Morgan stia acest lucru şi aceasta a dus la sfârşitul lui Tesla.
Amintiţi-vă Natura este în total echilibru de aceea nu simti nici o presiune, dar daca scoti sistemul din echilibru, poti da drumul la energie. Gandeste-te, faceţi experimente pentru a vedea. Motorul Monopol este un sistem care este nonlinear. Când scoti din echilibru campurile magnetice atunci apare o energie care este suplimentara fata de ceea ce ai introdus in sistem. Cu cat pulsul DC este mai ingust/ascutit, cu atat mai multa energie apare in plus, vezi daca o potio captura cumva. Un sistem bucla inchisa nu va putea captura aceasta enerrgie,si vei avea Back-EMF normal, subunitar. Un transformator normal, un motor normal de curent continuu. Doar atunci când scoti din echilibru ceva se poate observa acest efect.

John


2007/02/19 17:01

Un lucru de reţinut aici este că circuitul de comutare Bedini-Cole permite sursei sa fie independenta de bobina de impuls. Cole şi cu mine am făcut Amplificatoare de putere folosind acest circuit care poate functiona continuu, pentru totdeauna, Alexander nu are nimic de a face cu acest concept de motor care nu foloseste aceleaşi mecanisme de comutare. Am postat, si am comentat şi acest sistem cu alta ocazie.
Mike a folosit primul circuit de comutare pe care l-am dezvoltat pentru a conecta un motor bipol.
Schimbatorul/balansoarul Bipolar de circuite foloseste conectoare inductive hall, dar aceste dispozitive semiconductoare consuma curentul din capacitor si n-am facut nimic. Deci trebuie să fie foarte istet în modul în care faci schimbul celor doua circuite cu acest motor, am spus că trebuie să faci schimbul o singura data, ceea ce inseamna un puls motor puternic. Restul este o acţiune de generare pentru a incarca capacitorul pana la nivelul voltajului de care are nevoie motorul.
După asta motorul va lupta cu toate legile cunoscute care afectează motoarele, fizica obisnuita (frecare, inertie).
Trebuie să fii destul de istet pentru a-l pacali sa treaca de legile cunoscute. Voi cauta prima mea schita si o voi posta astazi

John Bedini



Daca doriti puteti studia si aceasta compilatie de comentarii ale lui bedini, cateva care nu sunt traduse aici.

http://peswiki.com/index.php/OS:Modified_Bedini_Cole_Window_Motor


http://www.overunity.com/


Din pacate Bedini a murit fara a lasa publice atat de multe din descoperirile sale; din fericire a avut colaboratori iar cand si-a dat seama ca nu exista o cale de a profita de dreptul de autor si a promova corect aceasta tehnologie, a lasat la liber direct si prin colaboratori o parte din lucrari, facand posibila replicarea individuala pe care o vedeti pe internet. Mult succes, nepotii vostri se vor bucura probabil pe deplin de stradania voastra.

Comentarii

  1. wow, cand a murit bedini? din cate stiu inca traieste... oricum, viu, mort, omul este o legenda pentru cei care-s interesati de d'astea...

    RăspundețiȘtergere
  2. […] Cateva comentarii ale lui John Bedini despre energia gratuita si window motor […]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after