Reclame google

Compresia sarcinilor (charge compression) ne arata ca natura a fost proiectata

Se pare ca in sens biologic suntem intr-adevar ‘automaton’ cum zicea Tesla.
Aici tipul asta incearca sa explice dpdv electric de ce ni se intampla ceea ce ‘programam’ voluntar sau involuntar a ni se intampla…
Merita ascultat, nu e nebun degeaba. Compresia sarcinilor (charge compression) ne arata ca natura a fost proiectata si are la baza numarul de aur.

Mai zice si despre organizarea apei ‘legate’ (vezi biofizica anul I, aia la care adormeam cu capul pe pupitru :D) ca si experimentele lui Masaru Emoto mentionate si de prof dr Ioan Nedelcu de la universitatea din Craiova.
Toate structurile biologice de la cea mai mica la cea mai complexa se bazeaza pe ‘raportul de aur’ / numarul fibonacci / golden mead\n ratio./ 1,618…..
Natura foloseste acest raport pentru a crea viata, pornind de la ‘organizarea apei’ - acest lucru nu are legatura directa cu ‘apa vie’ / saracita in deuteriu dar explica de ce toata viata pe care o cunoastem are la baza apa.
Probabil stiati ca apa ne-vie (ca sa nu spun moarta ca suna urat) cristalizeaza hexagonal - mirific, dar ne-viu; pe cand apa ‘vie’ (biologic legata) cristalizeaza pentagonal. Eu stiam ca apa cu (mai mult) deuteriu care nu e buna cristalizeaza pentagonal iar cea ‘usoara’ cristalizeaza hexagonal (vezi studiile Masaru Emoto si Ioan Stefanescu- univ Craiova) Consumul de apa energizata prin fel de fel de metode care de care mai SF are acelasi rezultat asupra organismului ca si consumul apei saracite in deuteriu. Ramane de cercetat concentratia deuteriului in aceasta apa ‘energizata’ (cu ansa egipteana magnetica nu cu aparatul de 40milioane de la zepter) Puteti citi mai multe despre efectele benefice ale anomaliilor magnetice de tip vortex aici. Se pare ca anunaki aveau niste dispozitive mobile care aveau astfel de efecte (ansele – informatie neverificata, aveti cumva mai multe detalii?).
Am vazut si eu emisiunea cu prof. Ioan Nedelcu care folosea apa vie in tratamente, indeosebi mi s-a aprins un beculet cand a spus de psoriazis al carui cauza nu prea poate fi abordata nici macar homeopatic (din cate stiu eu, ar fi mult prea adanca/profunda pentru o rezolutie during lifetime)

Pentru cei care cred ca ‘unified field’ este Creatorul, pentru cei care vor sa inteleaga ce inseamna ‘campul informational universal’ si de ce vad unii legati la ochi ca in filmele cu ninja, cautati pe net cuvintele cheie: fractality, charge compression. Daca va uitati mai adanc veti vedea si fundamentele programarii (sau ‘credintei’, cred ca Isus nu era un mincinos – atunci de ce ar fi spus “daca ati avea credinta si cat un bob de mazare”… uite de ce). Intotdeauna m-am intrebat de ce fractalii astia sunt atat de importanti. Cel putin mi se parea, desi nu ma impresionau prea tare.

Comentarii

  1. Dar de IGHINA ce spuneti ?
    Vedeti ca PHI ar putea sa nu vina de la Phibonacci ci de la Phidias...si acest aspect e discutabil !...Mai revin!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandesc ca phi se scrie in greceste ca un cerc taiat de o linie (ar putea sa fie 0 taiat de 1, adica cifrele lui Dzeu, 0 si 1)

    RăspundețiȘtergere
  3. […] Compresia sarcinilor (charge compression) ne arata ca natura a fost proiectata […]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after