Reclame google

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

În mod intenționat, din motive de securitate (sau altfel spus pentru menținerea puterii), autoritățile americane păstrează o mare parte din inovația tehnologică de a ajunge la consumator.
Am dat din intamplare peste o listă uriașă de inovații de înaltă tehnologie care sunt interzise de a fi cumva exportate din SUA.

Ia stai Putin, dar aceste tehnologii NU EXISTĂ. Atunci WTF pentru ce le interzic exportul?!



Ați auzit vreodată de ...

Proiectoare acustice, inclusiv traductoare, care încorporează elemente piezoelectrice, magnetostrictive, electrostrictive, electrodinamice sau hidraulice care funcționează individual sau într-o combinație proiectată

SAU

MT se aplică detectoarelor optice din 6A002.a.1 sau a.3 care sunt "special concepute" sau modificate pentru a proteja "rachetele" împotriva efectelor nucleare (de exemplu, pulsul electromagnetic (EMP), razele X, ) Și utilizabile pentru "rachete"

SAU

CC se aplică teleobiectivelor cu infraroșu din modelul poliției din 6A002.c

SAU

(1) Vezi categoria USML XII (e) pentru rețelele cu rază focală infraroșie, tuburile intensificatoare de imagine și părțile și componentele aferente, care fac obiectul ITAR. (2) A se vedea secțiunea USML a categoriei XV (e) pentru rețelele focale cu suprafață focală calificate în funcție de spațiu, supuse sistemului ITAR. (3) A se vedea, de asemenea, ECCN 6A102, 6A202 și 6A992. (4) A se vedea ECCN 0A919 pentru mărfuri militare străine care încorporează mărfurile descrise la 6A002. (5) Secțiunea 744.9 impune cerința de licență pentru mărfurile descrise în documentul ECCN 6A002 dacă este exportat, reexportat sau transferat (în țară) pentru utilizare de către un utilizator final militar sau pentru încorporare într-un articol controlat de ECCN 0A919.

SAU

Fotocatozi multi-alcalii (de exemplu, S-20 și S-25) având o sensibilitate luminoasă ce depășește 350 μA / lm; b. Anozi metalici cu distanțe medii ale centrelor mai mari de 500 m. Notă tehnică: "Înmulțirea încărcării" este o formă de amplificare electronică a imaginii și este definită ca generarea de purtători de sarcină ca urmare a unui proces de câștig de ionizare prin impact. Sensorii de "multiplicare a sarcinii" pot lua forma unui tub intensificator de imagine, a unui detector de stare solidă sau a unui "panou de plan focal"

SAU

6A103 Radome proiectate să suporte un șoc termic combinat mai mare de 100 cal / sq cm, însoțit de o presiune de vârf mai mare de 50 kPa, utilizabilă pentru protejarea "rachetelor" împotriva efectelor nucleare (de exemplu, pulsul electromagnetic (EMP) Efecte termice și termice) și utilizabile pentru "rachete". (Aceste elemente sunt "supuse ITAR". A se vedea 22 părți CFR 120-130.) 6A107 Gravimetre (gravimetre) sau gradiometre gravitaționale, altele decât cele supuse controlului prin 6A007, concepute sau modificate pentru utilizarea pe sol sau pe cale maritimă, după cum urmează A se vedea lista elementelor controlate) și "piese" și "componente" "special concepute" pentru acestea.

SAU

ACUSTICĂ a. "Software" după cum urmează: a.1. "Produse software" "special concepute" pentru formarea fasciculului acustic pentru "prelucrarea în timp real" a datelor acustice pentru recepție pasivă utilizând rețele de hidrofoane remorcate; a.2. "Cod sursă" pentru "prelucrarea în timp real" a datelor acustice pentru recepția pasivă utilizând rețele de hidrofoane remorcate; A.3. "Produse software" "special concepute" pentru formarea fasciculului acustic pentru "prelucrarea în timp real" a datelor acustice pentru recepția pasivă utilizând sisteme de cabluri de fund sau de fund; A.4. "Cod sursă" pentru "prelucrarea în timp real" a datelor acustice pentru recepția pasivă, utilizând sisteme de cablu de fund sau bay; A.5. "Produse software" sau "cod sursă", "special conceput" pentru toate următoarele:
a.5.a. "Prelucrarea în timp real" a datelor acustice provenite de la sistemele sonar controlate prin 6A001.a.1.e; Și a.5.b. Detectarea, clasificarea și determinarea automată a locației scafandrilor sau a înotătorilor; NB: Pentru "software" sau "cod sursă" de detecție a scafandrilor, "special conceput" sau modificat pentru utilizări militare, a se vedea Lista de muniții a Regulamentului internațional privind traficul cu arme (ITAR) din 22 CFR partea 121. b. Senzori optici. Nici unul.
CAMERE c. "Software" conceput sau modificat pentru camere care încorporează "rețele plane focale" menționate în 6A002.a.3.f și concepute sau modificate pentru a elimina o restricție a ratei cadrelor și pentru a permite camerei foto să depășească rata de cadre specificată la 6A003.b.4 Notă 3.a;
OPTICE d. "Software" special conceput pentru a menține alinierea și faza sistemelor de oglindă segmentate, alcătuite din segmente de oglindă cu diametrul sau lungimea axei majore egale sau mai mari de 1 m; e. Lasere. Nici unul.
SENZORI CÂMPULUI MAGNETIC ȘI ELECTRIC
f. "Software" după cum urmează: f.1. "Produse software" "special concepute" pentru "sisteme de compensare" pentru câmp magnetic și electric pentru senzori magnetici concepuți pentru operarea pe platforme mobile; F.2. "Produse software" "special concepute" pentru detectarea anomaliilor în câmp magnetic și electric pe platforme mobile; F.3. "Produse software" "special concepute" pentru "prelucrarea în timp real" a datelor electromagnetice care utilizează receptoare electromagnetice subacvatice specificate la 6A006.e; F.4. "Cod sursă" pentru "prelucrarea în timp real" a datelor electromagnetice care utilizează receptoare electromagnetice subacvatice specificate la 6A006.e;
GRAVIMETRE g. "Produse software" "special concepute" pentru a corecta influențele motrice ale contoarelor de gravitație sau ale gradiometrelor de gravitație;
RADAR h. "Software" după cum urmează: h.1. Aplicații "programelor" de "software" pentru controlul traficului aerian (ATC) destinate să fie găzduite pe computere cu destinație generală situate în centrele de control al traficului aerian și capabile să accepte date țintite de radar din mai mult de patru radare primare; H.2. "Produse software" pentru proiectarea sau "producția" de radomuri și având toate caracteristicile următoare: h.2.a. "Special conceput" pentru a proteja "antenele cu array cu șir fazat electronic", controlată prin 6A008.e; Și h.2.b. Rezultă la un model de antenă având un "nivel mediu al lobului lateral" mai mare de 40 dB sub vârful nivelului fasciculului principal. Notă tehnică: "Nivelul mediu al lobului lateral" din 6D003.h.2.b se măsoară pe întreaga matrice, cu excepția întinderii unghiulare a fasciculului principal și a primelor două lobi laterale de pe fiecare parte a fasciculului principal.




Iată o listă completă: https://www.bis.doc.gov/index.php/documents/regulations-docs/federal-register-notices/federal-register-2014/952-ccl6/file Nivelul "Interzis" detaliu este uimitor!

Puteți să vă imaginați de ce sunt capabile SUA cu toate aceste tehnologii "inexistente pe piață, dar totuși interzise la export"? Vă puteți imagina impactul asupra vieții private?

Care intimitate ?!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after