Reclame google

Extraterestrii - certitudini

- Sunt nenumarate filme si fotografii care mai de care mai.. asemanatoare. Este evident ca nu e doar o proiectie a imaginatiei. Nu mai comentez despre ‘rapiri’, vedeti si voi ce se spune de americani…


- Am vazut o prabusire a unui astfel de obiect, cu ricoseu, cu forma boltei ricoseului care indica existenta unei propulsii (filmul se numeste ‘Secret Space - (Best documentary on UFOs, Illuminati, NASA-NAZI etc).avi’)


- Am vazut tot in filmul asta niste ‘serpi’ luminosi in stratosfera (mai mult ‘viermi’, ar putea fi obiecte metalice strambe care se rotesc) cam prea… asemanatori in diferite ocazii – se pare ca sunt FIINTE VII.


- Inca un caz care argumenteaza ipoteza existentei fiintelor vii in stratosfera: tot in filmul ala, cand reparau Huble, controlorul din naveta il avertizeaza pe unul din cei care lucrau la telescop: “vezi ca in stanga ta e un corp luminos, dar e in regula” – semn ca veteranii stiu ca aceste obiecte nu sunt agresive. Dupa comportament par un fel de ‘pesti spatiali’, nicidecum nave. Pe de alta parte, cel care a acelerat de la 15.000MPH la... nedeterminat… ar putea fi si nava. Sau ar putea fi colonii de astfel de fiinte, cine stie, cosmonautii nu comenteaza nimic cand ajung la sol, multumesc lui Dumnezeu ca au ajuns la familie si cu picioarele pe pamant.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after