Reclame google

Apa la moara scepticilor, Nibiru-nadir si Fibonacci

http://www.etymonline.com/index.php?search=nadir&searchmode=none

Etimologia (incompleta) a cuvantului nadir - 'opus'


O fi, n-o fi..

Eu stiam ca nadir ma inseamna chacra, dar daca nu ma pricep, mai bine nu vorbesc.

Chacra este un lucru foarte important (desi toata lumea traieste bine merci pana la adanci batraneti fara sa stie de asa ceva). Chacrele sunt... precum Calea Lactee: centre, nuclee, un model, etc, bla bla, cititi daca va pasioneaza, eu sunt cu 0.W de 'focul interior' se ocupa yoga.

Ce vreau sa subliniez este faptul ca 'boala' (care ma pasioneaza pe mine :D) ar fi bine sa fie vazuta ca o 'tulburare in curgerea fluxului' (fluxul din in viziunea lui Tom Bearden, care n-are nici in clin nici in maneca cu medicina de vreun fel, ci e un fizician teoretician al 0.W). Poate nu se potriveste intocmai cu ideea fizicii cuantice ca materia insasi e curgerea energiei, dar se potriveste cu manifestarile observate ale campului electromagnetic (a se vedea comportamentul de unda al campului magnetic - campul magnetic curbeaza spatiul - cum s-ar comporta planetele daca soarele ar disparea brusc - ca pe valuri). Mai ramane sa vad de ce exista focul interior si mai ales, de ce este el structurat. si nu oricum, ci intr-un mod atat de frumos, la fix 1.6180339887 raport Phi / 'de aur' / Fibonacci

Matematica e fascinanta dar pe mine ma intereseaza mai mult aplicatiile practice. Sunt destule si remarc ca toate se refera la rezonanta. Iar rezonanta inseamna frumusete: daca va apucati sa va calculati rapoartele proprii o sa aflati daca sunteti frumosi sau urati :P  Mie mi se pare interesanta folosirea raportului in scop estetic la designul mobilei de exemplu.

Spor la citit.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after