Reclame google

Extraterestrii - ipoteze


Acest text ia in considerare numai fapte ce au legatura cu schimbarea erei.


Extraterestrii - ipoteze


- cropcircles (cercurile din lanuri, mai precis acestea mesajul fiind tradus separat de mai multi lingvisti, nu am referinte) ne avertizeaza: “nu aveti incredere in purtatorii darului/prezentului si falsele promisiuni – multa durere dar inca este timp – exista inca binele”. Acesta ar fi raspunsul la mesajul emis prin unde radio in 1974 de Carl Seagan si pfof . Drake cu sprijinul NASA, dovada incontestabila fiind aceea ca in unul din cropcircles apar parti din acest mesaj. Am observat ca oamenii respecta cele trei stadii ale adevarului expuse de Arthur Schopenhauer (daca cesta o fi adevarul) In principiu eu vad paharul plin, adica poza aia cu disc ar vrea sa ne avertizeze pur si simplu ca o sa treaca si asta.. (Nibiru si schimbarea erei, a directiei, a polilor si a calendarului – totusi eu stiam ca mayasii au calendar pe 10.000 de ani, adica vreo 3-4 ere/zodii si nu zice sau nu am descifrat inca scrierea maya despre schimbarea calendarului, numai despre oprirea lui; poate nu se schimba, si merge inainte – om vedea)


- inundatiile vor fi mult mai mari de 50m(vreo 300-400m) asa ca probabil vor acoperi toata Europa si 60% din Africa. De aia vor New World Order ‘population control’. Pentru ca stiu ce-i asteapta. America va fi 70% sub apa, fiind dupa parerea mea cel mai afectata pentru ca majoritatea metropolelor sunt in zonele joase.


- cropcircles: ET sunt umanoizi, au raspuns – cine se mai mira? Cu atatea intrigi, nici nu mai stii cum sa o dregi.


- cropcircles: calendarul mayas apare si el in toata splendoarea pe un crocircle in Anglia in 2004,


- exista ipoteza ca Isus ar fi de pe Nibiru probabil emisa de cei care cred ca Isus a fost un om viu si nu o doar idee – vezi articolul “Manipulari si mistificari”. Din punct de vedere tehnic astfel ar fi explicate efectele speciale, dar si ho`oponopono poate face orice…


- omuletii gri, rapirile, implanturile, manipularea genetica si minerit pt aur ar fi explicate de povestea sumerienilor care pare cea mai plauzibila. Presupun ca de asta evreii au adunat tot aurul din lume, ca sa rascumpere pamantul de la anunaki (este bineinteles doar o spaculatie, doar stiti bancuri cu evrei, nu lasa o letcaie) – a se vedea ‘federal rezerve fraud’ (fraudarea Rezervei Federale Americane si imprumutarea statului de la bancile private detinute de… ghici cine!)


- shapeshifters reptilieni – cica ar fi ET din astia reptilieni care pot lua forma umana, sau hibrizi, sau vreo idee nastrusnica fiindca America e tara tuturor posibilitatilor. Nu numai Bush, a aparut pe unele casete cu pupile reptiliene dar si o multime de oameni cunoscuti din SUA, vedete si oameni politici. Ciudat dar tare, asa ca m-am zburlit a fost un filmulet in care un reporter… a continuat transmisia LIVE desi a iesit de doua ori din cadru –asta nu-mi explic, in rest poate fi defect digital, vedeti si voi. Multe faze eu cred ca sunt simple defecte aparute in transmisie, dar in SUA paranoia e foarte raspandita, mai ales ca sunt si argumente circumstantiale pt idee. Si din nou fac observatia ca ideea apare de prin `50 cu inlocuirea oamenilor cu reptilieni din astia. O fi, n-o fi… Ar avea de unde – cei ramasi de pe Nibiru au fost 900.


- UFO DIY(do it yourself=construieste singur – exista patent, cautati in cartea “A Practical Guide to ‘Free-Energy’ Devices):


Ralph Ring ne povesteste cum a zburat el cu o farfurie construita de discipolul lui Tesla (care a murit in `64, deci nu pre demult) Otis T. Carr. Nava nu avea panou de control ci doar o sfera irizata si era condusa cu gandul – si a fost facuta dea Otis Carr (intelegeti de ce sunt sceptic)


- ei comunica cu noi prin cropcircle (care apar nu numai in lanuri dar si pe cladiri sau pe zapada). OZNurile sunt indisolubil legate de comunicarea cu oamenii prin acest film. Evident ca nu putem sti ce-i cu ei, dar stim se manifesta prin inteligenta. Sunt mai multe ipoteze care de care mai creata despre cropcircle pe care nu le discut

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after