Reclame google

Overunity = ‘im?posibil’

Overunity = ‘imposibil’


motoare care produc mai multa energie decat consuma, aparent incalcand legile fizicii newtoniene:



- Alexander Sinetzki, Edwin Gray, Searl Effect Generator multi altii – (cautati pe internet) ne spun care e secretul si cum se poate: excitatie in curent continuu pulsat, reglaj fin dinamic, motorul cu magnet care se alimenteaza singur PERENDEV bazat pe fenomenul OCMPMM (WhipMag) porneste cu 3 magneti care se rotesc in sensul acelor de ceasornic si unul invers, dupa ce au intrat in ritm cei doi sunt opriti si miscarea continua cu cel de-al treilea care se roteste invers. mai multe nu stiu sa va spun, mergeti si-l vedeti.



Energie gratuita nelimitata: Filmul il gasiti aici. – vedeti ca lkucrurile astea nu stau mult pe internet, downloadati-le sa le aveti si sa le puteti uploada mai tarziu cand dispar de pe net. Hal Puthoff este un sceptic care a facut un laborator capabil sa verifice aparatele termice care pretind a avea randament supraunitar.

John Bedini "Energy from the Vacuum" Seria de documentare – a construit un motor auto alimentat pe care-l puteti face si voi din tr-un CD, o bobina si un condensator sau baterie, nu numai asa de distractie ci pentru a avea lumina gratis sau pentru a incarca acumulatori. Se bazeaza pe energia radianta studiata de Tesla.Energia negativa” este energia care inconjoara totul, care se afla chiar si in vid si chiar si atunci cand miscarea browniana a incetat (asta e alt Brown decat ala cu gazul HHO), la zero grade kelvin (-273˚C). Este energia care incearca intotdeauna cu disperare sa curga atunci cand a aparut o tulburare in camp, iar ceea ce noi numim conductivitate este abuilitatea de a repara aceasta tulburare. Treaba e mai adanca, a se vedea articolul Rezonanta in slujba sanatatii Asceza si teoria lui Bedini.


Aceasta remarca a lui Hermann Plauston in opinia mea explica mai bine totul: “Sa ne amintim ca o descarcare electrica produce un impuls cu o crestere foarte mare a potentialului destabilizand local campul de energie cuantica, (..) producand curgeri de energie foarte mari pemasura ce mediul local revine la starea sa de echilibru stabil.” Pentru detalii vedeti patentul lui Herman privitor la extragerea energiei din camp si explicatiile lui Tom Bearden privitor la ‘energia punctului zero’ sau ‘nergia negativa’


Folosind aceata metoda puteti incarca mai multe baterii folosind bateria initaiala doar pentru impuls (daca aveti un circuit de amplificare) sau doar pentru a alimenta cu o cantitate minima (un circuit dintr-o singura bobina cu doua infasurari in acelasi sens) Exemlul acesta de motor foloseste o bobina statica si magneti mobili, in timp ce varianta lui Bearden si a australianului John Cristy folosea campul magnetic al pamantului pe post de magneti si un rotor bobinat mai… cu cap pentru a produce energia folosita in casa.

E ca un deja-vu: atatea tipuri de energie alternativa, atatea patente pentru energie curata. Cred ca am citit undeva ca se vor descoperi o multime de astfel de tehnologii care vor fi folosite pentru a evolua si care ne vor ajuta sa intelegem mai bine lumea in care traim. Si ca omenirea va avansa mult mai mult si mai repede dupa ce se va renunta la energia poluanta (cu jertfa de sange corespunzatoare, ca doar n-o sa renunte de buna voie la banii din petrol). Si se pare ca in noua era care va incepe daca sunt corecte calculele astrologilor de prin 2150 (pentru a intelege corect ce inseamna erele, de unde vin zodiile care credeam ca sunt niste inventii/superstii si de ce zic astrologii ca ‘ne influienteaza’ vedeti articolul Intersectia cu ‘planeta strabunilor’, Nibiru), se pare spuneam ca SUA nu va mai detine suprematia, pierzand motivul pentru care a pus stapanire pe lume, petrolul. Poate va fi o catastrofa prin schimbarea polilor magnetici, poate va fi o rascoala a cetatenilor americani (99% din filmele puse pe youtube sunt facute de americani care au inteles ce se intampla si condamna manipularea din tara lor); eu sincer ma indoiesc ca o catastrofa naturala va fi suficienta sa-I inlature pe petrolisti – si-au facut buncare ermetice, sunt pregatiti pentru orice si mai ales, sunt informati caci


Cine are informatia stapaneste situatia. – La noi cine are bani are si informatia :)


Va rog sa notati ca Australia va fi cel mai putin afectata de inundatii la o crestere de +75m a nivelului marii datorita inaltimii teritoriului sau.


Tom Bearden a descris principiul capturii energiei direct de la sursa, din ‘vid’. Conceptul de baza este "Caldura, Lumina si Campul magnetic sunt efecte secundare ale curgerii electronilor si NU consuma electricitate." Energia este in mod obisnuit definita ca fiind “capacitatea de a produce lucru mecanic”, ceea ce nu e tocmai exact. Energia are capacitatea de a efectua lucru mecanichas deoarece lucrul mecanic este corect definit ca fiind disiparea (dezordonarea; imprastierea) energiei (ordinii). Imprastierea energiei este lucru mecanic. Nu este tot energie, energia nu se poate defini ca propria sa imprastiere! Sa luam un exemplu: un om are capacitatea de a prinde peste. Asta este adevarat, dar nu este o definitie, de bine ce o definitie trebuie sa fie in oarecare sens o identitate. Nu poti spune ca omul este capacitatea de a prinde peste! Ar putea sa fie si asta o definitie, dar nu e corecta. Similar, energia are capacitatea de a efectua lucru mecanic; acesta este unul din atributele sale. Dar energia este ordonarea in fluxul virtual de fotoni (VPF- e prea complicat de tradus, mergeti si cititi daca vi s-a aprins un beculet)(..). Mai departe spune ce si cum se face cu motoarele astea si care sunt conditiile ca sa functioneze optim.

Dar mie, sincer, nu-mi trebuie sa functioneze optim. Imi e de ajuns ca functioneaza, si nu mai sunt de batjocura manipulatorilor. Pe pagina in liba engleza se gaseeste o parte mai mare din prefata la cartea “THE FINAL SECRET OF REE ENERGY” © 1993 T. E. Bearden, A.D.A.S., P.O. Box 1472, Huntsville, AL 35807, February 9, 1993, (slightly revised March 23, 1993).


“E ca un vartej intr-un rau. Energia e ca apa care curge, o parte din energie e ca partea de apa care se afla in vartej (intre intrarea si iesirea din vartej) la un moment dat. Evident, forma de manifestare a energiei (ordonarea) poate sa apara sau sa dispara; cursul de apa in sine ramane. Orice "manifestare a energiei" este intotdeauna cantitatea "prinsa" intr-un "colector" (in exemplul dat, sub forma vartejului).” (Tom Bearden)

OBS: sistemul cel mai simplu al lui Bedini, cel cu un CD, 2-4magneti lipiti pe el si o bobina cu miez bobinata dublu in acelasi sens, necesita o minima calibrare pentru a se automentine, dar nu se arde daca energia produsa nu este disipata – din ‘vid’ se extrage atat cat este nevoie pentru a compensa ‘tulburarea’ in camp pe care o cream invartind Cdul cu magneti. In conditii deosebite de calibrare atat mecanica cat si electronica (amplificare, control de puls fin reglat pentru a obtine rezonanta perfecta, etc) si creat la o scara mai mare pentru a avea putere, poate alimenta un autovehicul sport cu motor electric de 280CP precum cel facut de Aston Martin sau BMW. Toata smecheria e sa fie cat mai mare. In fenomenul de extractie a energiei din camp s-a oservat ca dimensiunea conteaza. Aceasta deoarece cantitatea de energie este cu atat mai mare cu cat ‘tulburarea’ pe care o producem campului e mai mare.

Comentarii

  1. [...] ‘non-existenta’. Ca si in cazul curentului electric ‘negativ’ (zero-point-energy), care circula, conform teoriei, in sens invers temporal, universul mobilizeaza o forta de sens [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. [...] dar condensata istorie in cuvinte cheie (le cautati pe google sau in celelalte articole de pe site) a descoperirilor din umbra (pentru ca oamenii angajati in stiinta oficiala intotdeauna au [...]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after