Reclame google

Folow-up la Coruptia este un sistem viral: Taxa pe venit

Au fost destule scandaluri pe continentul american privind ilegalitatea acestei ‘income tax’. In principiu ar avea sens, ca din banii aia se pot face investitii in infrastructura, dar stai asa, ca avem pentru drum taxe speciale. Iar telefonia , gazele si electticitatea sunt de demult privatizate. Deci pentru ce mai platim taxe? Ca sa fim reprezentati – intr-adevar, salariile enorme ale senatorilor si deputatilor sunt platite din banii nostri, din acesti bani ceruti fara nici un motiv intemeiat. La noi inca functioneaza sistemul national de sanatate – dar pentru asta avem taxe separate. Pentru pensie la fel. Atunci de ce sa platim taxa pe ceea ce producem?! Pentru cine?! Chiar atat de mult bine fac ei tarii incat sa dam 16% din beneficiul muncii noastre unora care NU PRODUC NIMIC?! Pai nu produc nici macar legislatie, asta fiind motivul existentei legislativului, nu? Pentru ca lasa guvernul sa schimbe legile cum vrea. Parlamentul isi eludeaza justificarea – spuneti daca nu e asa. Eu nu urmaresc prin asta sa fac lobby pentru un regim totalitar, ci pentru a va trage un semnal de alarma ca platiti taxe necuvenite unor oameni care nu fac nimic bun pentru populatie. In SUA sistemul de taxare este unitar (IRS-ul este un organism global care aplica ILEGAL taxa pe venit, pentru ca nu toate statele au acceptat o astfel de lege). Unii au refuzat sa plateasca aceasta taxa, printre care si un fost agent IRS. In urma solicitarii unui contribuabil de a i se comunica actul legislativ care sta la baza acestei taxe, nu a primit raspuns, iar cand s-a dus cu avocatul I s-a spus ca “este o taxa federala” si nu are la baza nici o lege. Numai ca pentru a fi o lege federala, trebuie sa fie acceptata de toate statele, ceea ce nu este cazul. Agentul respectiv si-a dat demisia si a intrat si el in randul ‘neplatitorilor’ de income-tax. Cautati pe web, nu mai stiu unde am vazut, probabil in ‘In lies we trust’. Am gasit un site canadian care relateaza o poveste asemanatoare privitoare la taxa pe venit. Este o taxa anormala. Si este si cam mare. Mai precis dubla fata de contributia la sanatate de exemplu. Ce ziceti de asta?


Sunt multe site-uri ‘conspirationiste’, si e posibil ca unii sa fie mai aproape de ‘limita normalului’, dar ma gandesc ca totusi, fara foc nu iese fum. Iar povestea cu Income-tax e reala (a se citi ‘documentata’), am studiat-o mai demult, numai ca nu o intelesesem atunci deplin si nu-I vazusem aplicabilitatea la noi. Din pacate am inteles ca si noi platim aceasta taxa care practic ne transforma in... IOBAGI.



Voi consulta un avocat sa vad care este situatia in Romania. Pana una alta mai ganditi-va!

Comentarii

  1. Taxa pe munca ta este oricum o nesimtire constitutionala crasa...Garantam proprietatea dar cu cealalta mana luam din buzunarul omului...Halal!

    RăspundețiȘtergere
  2. da chestia ca yva este ilegal este adevarata,uitativa la filmul ZEITGEIST si vetzi afla adevarul despre banca federala si atacul "terrorist" de la 11 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai uitati-va la " Freedom to Fascism" este un caz mai bun si mai concret si mai elocvent

    RăspundețiȘtergere
  4. […] Folow-up la Coruptia este un sistem viral: Taxa pe venit […]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after