Reclame google

Concluzii

“The Cosmic Black Operation”


- Suntem creatia extraterestrilor veniti din cer (anunaki= cei care au venit din cer pe pamant) pentru a-I ajuta sa adune minerale (aur ca sa-si restaureze atmosfera planetei lor) – cel mai plauzibil (iar ‘cei cazuti’ ar fi acei 'ingeri' care s-au imperecheat cu pamantence dand nastere uriasilor=nephilimi, prezenti deasemenea in toate religiile si a caror schelete de 10-15m se gasesc in india-cautati pe web)


sau


- suntem mostenitorii unei civilizatii martiene (de pe Marte) (gri sau verzi, cum doriti – cei inalti ar putea fi rezultatul reimprospatarii genelor lor cu AND recoltat de la pamanteni) – hai sa fim seriosi!



si



- am mistificat evenimentele astrologice care candva (cu muult timp in urma) aveau o importanta foarte mare – altfel de ce ar fi prezente in toate culturile, numai asa, de ‘superstitie’?, deoarece evenimentele cosmice au cel mai mare impact asupra civilizatiilor (razboaiele mondiale au fost fata de ciocnirea cu un micut asteroid de 1km ca o furtuna intr-un paharcu apa)


sau


- batranul cu barba care, dupa cum ne spune Biserica, ne iubeste intr-atat incat si-a dat pe Fiul Sau sa moara rascumparandu-ne pacatele si dandu-ne sansa sa intram din nou in Rai si care intr-un final, pentru ca suntem atat de lenesi incat nu ne sinchisim sa ne imbunatatim (intrebati un preot ce inseamna imbunatatire) va veni s-I va parli pe toti cei care cred in astrologie :)



si



- Dumnezeu este Tatal a tot ceea ce este, ho'oponopono (ascensiune prin iertare-vezi pe google “Mornah”) si matematica au dovedit ca Teoria Unificata a Campului este adevarata, si oricat de complexe ar fi universul nostru si oricat de intricat si-ar face Noua Ordine Mondiala intrigile cu extraterestii sau fara, scopul final este ascenderea, integrarea in vid, in absolut (nu in toate ascetele ca la Misa :P)



In final, poate ca Isus este ‘sun of God’, dar cum a stiut el toate povestile sumeriene si toata stiinta astrologiei ca sa fondeze si sa sustina o Biserica? Si cum au facut ceilalti ‘profeti’ care au povesti identice? Ar muri vreunul numai asa, de distractie? Ar spune toti sus si tare ca sunt ‘son of god’ insirand remarci identice si fiind crucificat pentru asta?! Probabil ca nu – realitatea este probabil o vibratie a campului, mai exact Creatia Lui, asa cum intotdeauna se spune in toate cartile sfinte, care ca orice vibratie, este repetitiva si rezonanta (printre alte caracteristici).


Aparent acest model istoric repetitiv are legatura cu precesia echinoctiilor, marele an, care se schimba la 2150 ani si reprezinta rotatia intregului sistem solar fata de restul constelatiilor, reprezentate prin zodii, cate una in fiecare an mare, zodiacal. Fiind o perioada mai lunga, este de la sine inteles rolul lui in reprezentarea evenimentelor mai indepartate unele de altele. Numele de precesie inseamna ca sensul de rotatie al sistemului solar este invers acelor de ceasorni, invers ordinii in care stim noi ca ne apar zodiile/constelatiile pe cer, dupa pesti va veni varsator. Intrebare, daca este o simpla colonie miniera cu sclavi obtinuti prin inginerie genetica: de ce este Pamantul atat de important astfel incat noi toti (inclusiv anunaki) ne raportam la astrologia locala? De ce nu la cea a sistemului lor sau poate al galaxiei. Probabil ca pentru ei anul avand 3600ani terestri, au stat aici mai mult, colonia avand si ea cateva generatii de ale lor (sa zicem 3, x3600x10ani de-ai lor cat presupun ca nu zice nicaieri cat traiesc ar face 100.000 vechimea coloniei). Biblia cuprinde trei ere si apocalipsa este a patra, varsatorul.


Continuand rationamentul (povestea :) , probabil ca suntem mostenitorii produsi genetic sau nu, unei vechi civilizatii mult mai vechi decat cele patru ere din biblie. Aceasta ipoteza este sustinuta de existenta unor artefacte mult mai vechi, precum cutia veche de 30.000 de ani sau bilele de otel perfect sferice cu cercuri de cca 10.000 sau urma de bocanc imprimata in argila recristalizata. Craniile de cristal mayase sunt mult mai recente.



Armagedon – baze pe marte=alternative 3


Bob Lazar e un american sustine ca a vazut o farfurie zburatoare intr-o baza americana Groom Lake, Nevada despre care afirma ca era extratrerestra, era de pitici si nu avea panou de bord. Dar un altul zice ca a construit o astfel de nava.


The Cosmic Black Project sustine ca ‘ingerii cazuti’ sunt pe aici si ca s-au aliat cu nemtii si i-au snopit pe aliati in atacul din Antarctica de care nu am auzit si dupa razboi cica s-au mutat la americani


Coverupurile americane sunt facute cam din graba si cam neglijent. Profetia Biblica spune ca va fi inlocuita de aparitia extraterestrilor care pasamite sunt creatorii nostri si sa privim cu neincredere la acestia, ca fiind aliati ai NOM (NOW) si satanei. Cica OZNurile pot fi imagini proiectate 3D in cadrul poriectului Blue Beam (raza albastra) despre care nu am auzit, si cu care pasamite planuiesc sa proiecteze ca pe un film venirea noului mesia.



Mare e gradina Domnului si subiectul este atat de interesant incat dintre nenumaratii specialisti/nu care abordeaza subiectul unii se intampla sa fie afectati psihiatric, asa cum presupun ca era Phil Schneider. Am vazut cateva din conferintele lui si asta e concluzia mea.


Altii par sa fi dezvoltat manifestari halucinatorii mai complexe precum tipul asta care pretinde ca este un salvator de pe o alta planeta care va extrage cativa pamanteni alesi si-I va duce ‘la loc cu verdeata’ salvandu-I de la dezastrul natural care va veni. Ma intreb cat costa o excursie pe nava lui alaturi de nevasta-sa, o blonda creata. De unde i-o fi venit ideea ca extraterestrii ar fi blonzi?! Probabil tot de acolo de unde mi-a venit mie ca sunt verzi sau gri :D Si povestea lui incepe de prin `50 cand pune bazele organizatiei Command Ashtar, pretinzand ca este mesagerul blondului numit Ashtar care ii vorbeste direct. Tipul are cateva site-uri si probabil si adepti carora le plac blondele :P – in afara de faptul ca mi se pare caraghios, principala slabiciune a acestei grupari (daca a convins-o si pe nevasta-sa e grupare) este elitismul. Dar, nu stiu de ce-mi bat capul cu el…



- Nu pot sa nu remarc ca fiecare poveste din asta mai mult sau mai putin sf este precedata de vreo carte sau o productie hollywoodiana, nu numai ca cele care au aparut ca ciupercile in ultima vreme, precum magaria misiunilor Apollo, sau cea cu HIV/SIDA, sau vaccinurile purtatoare de gene ale cancerului, dar si unele ‘clasice’, de prin `50-`60. Ma intreb de unde si-a gasit Jules Verne inspiratia.


Povestea cu Nibiru si renasterea lumii seamana foarte mult cu “Caderea noptii” de Asimov (o cititi intr-o seara si are multe despre psihologia umana). Poate ca autorii au prins ideile din mituri si apoi le-au completat din imaginatie, sau poate cum sustine teoria constiintei universale le-au luat de acolo sub forma de premonitii. Sau poate cum se spune in ho`oponopono, noi – colectivitatea am creat aceasta varianta a existentei noastre asa cum e ea si cum va fi in viitor.


Sau poate ca NOM (NOW) a planuit inca din `50 sa ne ‘pregateasca’ astfel incat sa nu fim surprinsi de ‘venirea’ extraterestrilor si de cataclismul intersectiei cu Nibiru. Numai Dumnezeu stie :)




Acest citat, in opinia mea explica totul: “Sa ne aducem aminte ca o scanteie (descarcare) electrica produce un puls de voltaj cu crestere brusca care altereaza echilibrul local al campului de energie cuantica, (…) producand curgeri foarte mari de energie pe masura ce mediul local revine la starea de echilibru stabil de la inceput.”(Hermann Plauston - pentru detalii vedeti patentele lui Herman Plauston si cum explica Tom Bearden punctul de energie zero sau energia negativa (‘zero-point-energy’)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after