Reclame google

Istoria uitata a umanitatii

Cunostintele uimitoare de astronomie ale tribului Dogon din Africa, transmise din generatie in generatie in timp ce europenii credeau ca Pamantul e plat, se potrivesc cu istoria sumeriana.



Cam pe unde ar putea fi... ei.




Lemuria

Numita si Mu, Hawaikia, Hiva sau ‘Gradina Edenului’, se presupune a fi fost un continent disparut acum 10500 ani in apele Pacificului. A nu se confunda cu Atlantida care dateaza mai de curand si care s-ar fi aflat bineinteles in Atlantic.

Locuitorii – oameni inalti de 3m, blonzi, au lasat schelete in ambele Americi. Povestea de pe youtube zice ca aveau o inalta spiritualitate, puteau transgresa (paraseau corpurile la dorinta) si vedeau cu ‘al treilea ochi’. Au infiintat colonii in toata lumea care au devenit ulterior centre pentru alte civilizatii. Au decazut, s-au apucat de prostii si i-a luat apa (cutremure, vulcani si alte bau-bauri). Cica mai sunt pe ici-colo, (muntele Shasta – Frederick S.Oliver,1930, dr.HarveySpencerLewis,1936)

Toate ca toate, povestea Lemuriei e frumoasa (desi nu vad nici o legatura cu amazoanele), dar unde sunt scheletele ale caror poze apar pe internet? Se pare ca Smithsonian Institute ‘s-a ocupat’ de ele si a avut grija sa fie puse bine… si mai la dos.

OBS: aceste informatii nu sunt verificate, luati-le ca pe o poveste – daca aveti chef cercetati si scrieti un comment cu ce ati gasit.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after