Reclame google

Manipulari si mistificari prin diversele religii

Manipulari si mistificari prin diversele religii



Inca o data va reamintesc, n-o luati de buna ca asa zic eu, vedeti documentarele “In lies we trust”, “Zeitgeist”, “Fluoride deception”, “The Cosmic Black Operation“ si mai ales, vedeti pe net functionand bine merci inventiile lui Bedini, Stanley Meyer, Newman, Grigg pentru extractia energiei gratuite denumite masini overunity, adica cu randament supraunitar. Asa vad eu treaba, adevarul s-ar putea sa fie altul, asa ca studiati resursele, nu luati de bun ce zic eu.



Cateva idei crete:


Cica elementele specifice lui Isus, adica nasterea din fecioara, 30de ani, minuni, rastignirea si invierea dupa trei zile, mai apar si la multi alti ‘profeti’ de-a lungul timpului in toate religiile. In Zeitgeist documentarul porneste de la paronimia dintre son (fiu) si sun (soare) referitor la Fiul Domnului, si studiind cazurile citate, ajunge la concluzia ca povestea este prea raspandita si prea exacta ca sa poata fi o simpla intamplare. Iar vechimea aparitiilor sale precede cu mult aparitia lui Isus, fiind de origine pagana, precrestina, in fapt atat de veche incat se presupune ca acesta este motivul pentru care a fost transmis pe diferite cai, diferite, odata cu multe alte franturi de informatie. In articolul despre Intersectia cu Nibiru sunt linkuri catre resursele pe care le-am cercetat in legatura cu mostenirea stiintifica a strabunilor.


Despre acest arhetip ar rastignirii si invierii se avanseaza ideea ca ar fi de fapt personificarea unei situatii astrologice care apare la schimbarea erelor (acum suntem in pesti de prin 100a.Cr. iar prin 2150 intram in varsator, odata cu ap[aritia altui ‘profet’) si se refera la aparitia unei stele stralucitoare aliniata cu centura lui Orion (care are trei stele=trei crai) finalizata de pozitionarea soarelui (Sun of God) pe o constelatie in forma de cruce urmata de reaparitia sa.



Ca si ideea potopului, cuvinte si idei din Biblie apar in toate religiile, cum am spus, de la egipteni si Gilgames pana la Isus care incepe era in care suntem. Erele astea vin din astrologie si sunt pozitii ale astrelor. Erele sunt aceleasi cu zodiile/constelatiile si sunt indicate de rotirea inversa acelor de ceasornic a liniei soare-pamant (a se vedea filmuletul e youtube). Biblia ar fi o hibridizare astrologic-teologica a evenimentului de trecere de la o era la alta ca in toate religiile. Asta inseamna ca incercam degeaba sa demonstram ca Isus a fost unic, desi in opinia mea nu ar fi putut face tot ce se spune ca a facut fiind om simplu asa cum Biblia ne spune ca a fost (adica neinvatat in ale astrologiei) – asta sa insemne ca Isus, Fiul lui Dumnezeu este o idee? Cred ca filmul asta vrea sa sugereze folosind paronimia “Sun of God”-“Son of God” si exlicatia astrologica a cuvintelor Lui. Un mit este o poveste mobilizatoare si de orientare pentru popor. Iar cei ce cunosc adevarul il folosesc ca sa-i manipuleze pe ceilalti. Se pare ca Sinodul de la Niceea a pus bazele Bisericii si de atunci s-a trasat directia lumii noastre (a societatii) Acesta ar fi motivul pentru care sunt ascunse sistematic informatii cruciale pentru omenire, pentru a proteja interesele unei ‘elite’. Vaticanul e cel mai adanc bagat in asta – de ce le-a trebuit sa se desparta de Biserica Ortodoxa?! Crestinismul cum il cunoaste lumea vestica porneste de la Vatican, iar Vaticanul este mostenitorul Imperiului Roman (va aduceti aminte ca la un moment dat ducea cruciade, nu?) Oare Biserica Ortodoxa este si ea implicata? De ce nu se bazeaza si ea pe capitalism ca Vaticanul si toate celelalte secte care fac niste biserici de nu-ti vine sa crezi (nici nu arata a biserici)? Poate ca nu a fost de la inceput implicata in intelegere, dar desi pare de bun augur, am o presimtire ca apropierea Vaticanului de ortodoxie este cam… artificiala.



Si totusi, ma indoiesc ca ar fi murit atatia mucenici in chinuri prajiti de vii, rupti de care si sfasiati de animale numai ca sa arate ca soarele va rasari din nou.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after