Reclame google

Cat de departe sunt ei in stare sa mearga

Magarii mondiale/ Ocultism /Masoneria



Cat de departe sunt ei in stare sa mearga – unde ‘ei’ inseamna guvernul american sub patronajul New World Order (Noua Ordine Mondiala), o societate secreta denumita si Bohemian Club/ Iluminati/ satanisti (nu aia tatuati cu cercel in nas, aia care aduc jertfe umane lui satan)



Nu voi discuta daca New World Order este sau nu o organizatie functionala pentru ca presedintele Bush insusi a declarat ca ‘avem nevoie de o Noua Ordine Mondiala’. Se spune ca omul se cunoaste dupa actiunile sale. Nu mai comentez.


Daca vreti sa aflati mai multe cautati pe internet ‘illuminati’,’new world order’, ‘Benjamin Fulford’, ‘Jeff Rense’.[totusi cititi inainte schizofrenia ca sa puteti recunoaste simptomele; astia ca Fulford pun sub semnul intrebarii minunatie de conspiratie mondiala]


In principiu astia ar fi urmasii tiranilor babilonieni (incepand cu Hamurabi care pasamite fusese scrib si care a pus la cale o metoda bine gandita pentru a manipula popoarele prin religie, instaurand ideea de Dumnezeu omniscient, si care astfel a reusit sa convinga poporul sa faca piramide…[îhâ..]) care s-au perpetuat si au pus mana pe lume. Povesti din astea imi spunea matusa-mea cand eram mic si nu credeam. O fi, n-o fi, oricum se stie cine sunt, vedeti interviurile si argumentatia. Partea proasta e ca se explica in cel mai profan mod de ce profetiile se adeveresc, de ce avem atatea mesaje codate de-alungul istoriei de la rebeli precum DaVinci, etc Nu se explica prezenta acelorasi povesti in spatiul maya insa, pt ca nu stiu sa se fi dus Hamurabi in America.


Dau numai cateva din exemple pentru a vedea cat de departe sunt dispusi sa mearga:


- in timpul celui de al doilea razboi mondial, pentru a avea motiv sa intre in razboi, au trimis in spatiul german o nava cu pasageri care a fost bineinteles scufundata. Cu o saptamana inainte ambasada germaniei in America anuntase in New York Times ca pasagerii care se imbarca pe acea nava se expun riscului de a se ineca. Probabil au avut bilete cu discount pentru ca nava a fost plina.


- fraudarea rezervei federale de catre marii bastani ai industriei americane – nu s-au sinchisit nici macar sa-si ascunda urma, lucreaza pe fata, iar americanii ‘se indoiesc’. Cand le-or nationaliza pamanturile, atunci sa-i vad, ca astia sunt obsedati de proprietate.


- frauda "income tax" (s-ar traduce taxa pe venit, dar in fapt este o taxa suplimentara) – nu exista nici o lege care sa sustina sau sa permita aceasta taxa, este ilegala si abuziva. Se face apel la cetatenii americani "nu o platiti, nu va pot urmari pentru ea pentru ca este ilegala, nu va pot spune pe ce lege se bazeza daca intrebati, pentru ca nu exista o astfel de lege!" cautati pe net filmul si documentatia.


- ati observat ca tot aurul este adunat pasamite ‘in rezerva’ pentru a ‘mentine stabil nivelul inflatiei’ – care intre noi fie vorba, e mai mare in USA decat in Romania. Stiati ca tot aurul si diamantele extrase din Africa sunt depozitate in cateva cladiri din lume? Au fost documentare, am vazut pe Discovery mai demult.


- demolarea LIVE a turnurilor gemene, cu oameni in ele – asta le intrece pe toate. Au gasit in subsol metal incandescent la 2 saptamani dupa ‘atac’. Au gasit stalpii taiati oblic – toti la fel, ce coincidenta e asta?! Proiectantul a spus ca turnurile nu s-ar fi daramat in acest fel, niste proiectanti din Romania au remarcat ca ceva nu e in regula, prea a cazut. Sunt numai fier si sticla – de unde atata praf? Nimic din toate astea nu apare in raportul public. Toti cei care incearca sa verifice varianta oficiala au probleme sau sunt ignorati ca fiind paranoici. Mie chiar nu-mipasa de americani, dar au fost fraieriti mai ca noi cu FNI. Analizele din daramaturi si a modului cum s-au prabusit turnurile de la World Trade Center indica folosirea unui amestec pirotehnic folosit la demolari, numit Thermate, patentat in SUA (pentru detalii tehnice vezi documentarul Zeitgeist - WTC @ http://www.youtube.com/watch?v=ECMJ2LBK90Q&feature=related)


- lipsa cadavrelor si a ramasitelor de avion in ‘prabusirea’ de la pentagon si Shanksville din aceeasi zi, unghiul imposibil in care trebuie sa fi intrat avionul in cladire, lipsa ditamai avionului care se presupune ca a intrat in cladire pe casetele facute publice, urma de abur care se vede in imaginea a doua din cele patru facute publice in urma a ceea ce pare a fi o racheta scud, avioanele cu reactie nelasand urma la nivelul solului (uitati-va pe aeroport), calificativele slabe pe care se pare ca le-ar fi avut pilotul incriminat in timpul scolii de pilotaj nu ar fi permis asemenea manevre cu un aparat atat de mare, confiscarea casetelor de la camera de pe hotelul din apropiere la 4 minute dupa explozie si secretizarea lor pt 50 de ani sub ordin presidential, resturile au fost adunate imediat dupa explozie de agenti in costum – i-au scos pe toti pe pajiste! Si au avut grija sa arate fotografilor sositi la 15minute resturi de avion sub 1m diamentru. In Shanksville cica “nu s-a gasit nici cat o jumatate de tastatura de telefon mobil” – declara un pompier.


Faptul ca un ditamai avionul nu se poate vaporiza pur si simplu cum au spus la ancheta oficiala, mai ales ca are si otel si titan in motoarele alea combustibilul de avion arde la 500Fahrenheit, termite arde la 1093°C=2000F, otelul se topeste la 1426°C=2600F, titanium se topeste la 1668°C=3034F si se vaporizeaza la 2600°C=4712F – este imposibil sa fie adevarata povestea oficiala, sa se vaporizeze atatea tone de metal (poate le-au cules recuperatorii nostri inaintea FBI)


- Bohemian Club format numai din barbati apartinand familiilor prezidentiale ale SUA, elita bogatasilor americani, au fost filmati in timp ce slaveau o bufnita mare de piatra si cica jertfeau un om (mie imi vine greu sa cred ca daca jertfeau un om s-ar fi lasat infiltrati, dar neglijenta nu e un lucru rar). CoverUp-ul a fost ca era doar de distractie, dar era totusi un ritual satanic care este interzis in SUA din principiu. Nu cunosc prea multe amanunte dar am citit ca bufnita si o parte din elementele ritualui respectiv ar filegate de masonerie. Eu am prieteni care sun in loja din Romania si nu cred ca jertfesc pe nimeni, desi mi-ar placea sa le sugerez cativa politicieni. Masoneria pare sa fie implicata in povestea asta cu stapanirea lumii pentru ca de mai multe ori am intalnit analiza bancnotelor americane o multime de simboluri masonice si numerologie specifice. Grupul Bildenberg se presupune a fi o dezvoltare pe pamant american a elitei naziste, un numar redus de moguli reprofilati pe afaceri financiare (volatilitate mare, randament maxim si risc minim cand controlezi piata). Numerologia masonica include 3,7,11,13 si multiplii, 32 venind din nordul Angliei, pentagrama si hexagrama. Ochiul lui Horu (cica-l reprezinta pe zeul Osiris) este deasemenea un simbol masonic. Masonii vin din Roma antica si au preluat ‘secretele’ sumerienilor de la egipteni. Ei sunt Iluminati, 13 familii care traverseaza 13 generatii, din 1776=MDCLXXVI pe bancnota de 1$ scris cu cifre romane dar in baza 6. Scrierea numerelor este babiloniana, in baza 6 (600=1000, 60=100,6=10) Incerc sa analizez istoria israelului din perspectiva alierii lor cu ‘reptilienii’ (in cadrul ipotezei cu ingerii cazuti care au ramas pe Pamant si s-au tinut de prostii) – presupunand ca reptilienii sunt intr-adevar anunaki de pe Nibiru si nu au vemit intre timp din alta parte. Numele lui bush se reduce in toate sistemele numerologice la 6.


6 apare in toate datele importante din cariera si din viata lui, apare si in logo windows si vodafone si cine mai stie pe unde.


Ma intreb daca nu se gaseste si in numele meu ;)


Asa cum si in evenimentul 911 apare in fel si chip. Probabil ca e doar paranoia, dar chiar in vodafone?! (unul in logo si 2 in nume vOdafOne). Citez un text pe care l-am primit pe email, nu l-am verificat ca nu-mi plac numerele:



“1) New York City are 11 litere.
2) Afghanistan are 11 litere.
3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993)are 11 litere.
4) George W Bush are 11 litere. Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante.
1) New York este statul numarul 11.



2) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11.
3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord. 9 +2 = 11
4) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri. 6+5 = 11
5) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11. 9+1+1=11
6) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al poliziei in America 911. 9+1+1=11.



Simpla coincidenta??? Continua sa citesti...
1) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254. 2+5+4= 11.
2) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11.
3) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11.
4) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11....
Acum este momentul in care lucrurile devin si mai misterioase.
Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Americii, dupa linii si stele, este Acvila.
Urmatoarea strofa este luata din Coran, cartea sacra a Islamului: “Sta scris ca fiul Arabiei va trezi o teribila Acvila. Puterea Acvilei se va simti in toate pamanturile lui Alah, in timp ce unii vor tremura de disperare dar in fond se vor bucura: pentru ca puterea Acvilei va curata pamanturile lui Alah si va fi pace.”
Aceasta strofa este strofa numarul 9.11 din Coran.
Inca nu esti ferm convins....?!
Fa asta si dupa aia imi spui:
Deschide Microsoft Word si:
1. Scrie cu litere mari Q33 NY . Asta este numarul zborului al primului avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii.
2. Schimba dimensiunea caracterului cu cea de 48.
4. Schimba caracterul literelor in cel WINGDINGS.


Arata cam asa:









Acum ce mai zici!?!?!!?" (asta a fost emailul)

>cu cateva luni inainte de 911 asupra WTC patronul a asigurat cele doua cladiri specific in caz de atac terorist (nu era precizat in contractul precedent) iar in urma confirmarii ‘premonitiei sale norocoase’ a incasat 12,3 miliarde de dolari. (NY Times) No comment.



Va recomand cu caldura filmuletul “Controlling_Dissent”, mai ales daca va simtiti revolutionari, are o vedere mai ampla asupra situatiei, personal nu sunt de acord cu pozitia lor specific antisemita desi stiu ca au dreptate, pentru ca evreii sunt si ei oameni si nu toti sunt vinovati de 911 ci numai cei care sunt si moguli americani ;) Si in nici un caz nu meritau sau nu merita un holocaust, in ciuda crimelor in vazul lumii pe care le fac in Gaza, pentru ca nu sunt toti la fel – sunt uniti, dar ma indoiesc ca toti sunt atat de impietriti incat sa treaca cu buldozerul peste un reporter britanic (imi cer scuze pentru manipulare, fandati-o si voi). Ma prapadesc de ras, pentru ca un tip simpatic citeaza din coran (3:110 pentru curiosi): ”dar majoritatea sunt pervertiti de ban”.



- razboiul din Irak: americanii au furnizat arme biologice, alaturi de Israel si Rusia (apar pe filmul de pe youtube inscrisurile de pe lazile din depozitul aruncat in aer de soldatii americani) oficialii au spus ca le-au distrus “ca sa nu ajunga din nou in mana irakienilor” dar in fapt ca sa nu afle lumea ca erau facute in SUA in timp ce sunt condamnate in intreaga lume. Conspirationistii au o si mai sumbra idee care are din pacate argumente ca ar fiu adevarata, soldatii americani au fost vaccinati pasamite pentru antrax si au murit pe capete “de o boala necunoscuta” (nu am verificat) denumita ‘sindromul golfului’ care bineintele, a infuriat populatia americana ca sa justifice macelul pe care l-au facut in Irak. Credeam ca sindromul golfului e o boala psihica dupa cum suna dar se pare ca e depresie imuna (a se vedea si teoriile reducerii populatiei, amendamentul 2 la Raportul Black Mountain (facut public sub forma unui film artistic daca nu ma insel, ca doar n-or fi prosti sa se laude cu isprava; asa ca.. mai cercetati, n-o luati de buna; medical este posibil si are si logica din pacate)


- modificarile clandestine de clima locale si generale prin diverse metode (cautati pe web HAART, chemtrails) uragane artificiale care produc dezastre care produc bani pentru ca lumea face credit sa-si repare casele. In caz de cataclism eu stiam ca asigurarea nu plateste. Cataclism inseamna mai mult de trei case avariate din cauze naturale, adica 4. Chemtrails sunt urme de chimicale/praf reflectorizant imprastiat in atmosfera cu scopul de a reflecat razele solare (procedeul este patentat si verificat in producerea ploii) Parerea mea e ca in filmuletele de pe internet avioanele alea care pasamite lasa particule reflectorizante sunt cam jos. Ar fi trebuit s afie imprastiate in stratosfera macar. Dar nu-I nimic, conspirationistii americani, traind in tara tuturor posibilitatilor, au presupus ca e un praf menit sa reduca imunitatea in cadrul amendamentului 2 pentru reducerea populatiei cu 2/3 :)


Si eu ma miram de ce vor americanii atat de mult o baza aeriana in Romania…


- suprimarea cercetarii holocaustului, chiar de catre reprezentantii evreilor chinuiti si urmasilor lor, pasamite pe motiv de “amintiri dureroase” – ce amintiri dureroare poate avea un nepot despre holocaust? Parca mai stie cineva cum era pe vremea lui Ceausescu... timpul trece; despre H.R. 1746 - "Holocaust Insurance Accountability Act of 2007" nu voi comenta ca nu am fost in lagar sa vad cum e, poate e corect sa ceara despagubiri, desi e… specific evreiesc sa ceara nepotii despagubiri pentru suferinta bunicilor. Dar daca si-au gasit fraierii, si eu as cere sa spun drept, ca au de unde. Numai ca plateste tot americanul de rand, daca va uitati in act o sa vedeti ca mentioneaza ca au renuntat sa dea in judecata companiile care ar trebui sa plateasca si care acum sunt destul de instarite, dar nu accepta ca tocmai guvernul SUA sa le intoarca spatele. De ce sa ne miram, pagubitii FNI n-au facut la fel?


Se pare ca nu sunt suficiente dovezi pentru a sustine publicitatea pe care au facut-o holocaustului, desi mie imi ajunge ideologia ariana ca sa inteleg ca totusi si-au batut jocde evrei. Unii spun ca nici nu a fost holocaust, de asta si scandalul care a fost, dar eu am vazut pozele cu cadavre din cartea “Procesul de la Nurnberg” si mi s-au parut destul de reale. Si dureros sa stii ca un alt om a facut asta. Evident ca cifrele au fost umflate pentru publicitate si beneficii materiale. Uitati-va la evolutia numarului victimelor. La fel a fost si cu Revolutia Romana din 1989, numarul victimelor a scazut in timp considerabil, pot spune cam in aceeasi procente. Iar revolutionarii si-au luat beneficiile ca si supravietuitorii holocaustului. Nu ca nu ar fi corect, dar si la noi au aparut mai multi revolutionari pe urma in timp ce la inceput erau mai multe victime.


In mod similar, probabil tot avand ceva de ascuns, au facut si cu World Trade Center – pueril.


Adevarul nu are nevoie de protectie, numai minciuna are.


Magaria vaccinurilor cu virusi vii, unii purtatori ai unor gene ale unor boli canceroase precum leucemiile sau sarcomul kaposi, lipsa dovezilor HIV (nu apare virusul la toti pacientii, testele se fac pe baza anticorpilor, medicamentele ridicol de scumpe, le plateste CAS stati linistiti, care NU AU EFECT si sunt foarte toxice, randamentul incurajator al tratamentelor ‘alternative’ in cazul infectiei ‘HIV’) a se vedea documenmtarele lui Morrowitz.




Documentarul “The Cosmic Black Operation” sustine (cu citate din Biblie) ca americanii ar pune la cale decimarea populatiei proprii prin diferite metode. Metoda este plauzibila pentru ca ‘se poate’, si am mai intalnit-o odata - la nazisti, dar daca ar fi la o adica de ce sa bage atatia bani in cercetare sa-i omoare lent cand inocularea in cateva puncte de alimentare cu apa ar rezolva problema intr-o sapatamana? (nu mai zic de ‘Resident evil 4’ si ‘After 28 days’) Poate ca vor sa o faca ‘igienic’ :D cu acordul tuturor. Cred ca sunteti de acord ca superficialitatea cu care s-a facut raportul asupra 911 inseamna ca noi toti suntem de acord ca asa s-a intamplat si ca ‘se mai intampla’. Al Qaida in America, sa fim seriosi. Nu vi s-a parut ciudat? Sau erati deja obisnuiti cu Iraq si Bosnia… Nu-i nimic, am luat si eu bani din reconstructie – bani imprumutati de cuceriti de la cuceritori :) Ce interesant: de ce sa jefuiesti teritoriile cucerite cand le poti indatora sa munceasca pentru tine ca niste sclavi cuceriti ce sunt?



Exista dovezi clare ca NASA nu a ajuns pe Luna: modulul lunar, desi a aterizat vertical, jetul nu a produs crater, nu sunt stele pe cerul Lunii desi soarele era la apus si nu exista atmosfera iar steagul flutura bine merci in vid. Mai sunt si altele, cautati pe net , ca eu m-am tavalit de ras de prostia lor. Nici filmul artistic in care se sugereaza ca astronautii ar fi gasit ceva, si ca nu ar fi fost primii nu stiu ce rol are in aceasta poveste.


Pe de alta parte, tacerea oficialitatilor si evolutia extraordinara a tehnologiei (poate si a celei levitationale studiata in Aria 51?) nu explica de ce pana acum nu s-a dezvoltat programul spatial (poate s-a dezvoltat dar nu trebuie sa stim noi). Iar ‘activitatile recreative’ ale americanilor in Afganistan si Iraq costa de sute de ori cat intregul program spatial de la inceput pana in prezent, deci scuza lor ca nu sunt bani nu sta in picioare, in conditiile in care programul spatial este o chestie cu care fiecare candidat la presedentie gadila orgoliul americanilor. S-ar putea sa aiba dreptate conspirationistii si sa-si fi facut astia baze pe luna sau pe marte desi imi pare cam tras de par, exista destule zone disponibile pe pamant. Iar daca se duce dracului Pamantul, nici Luna n-o so duca prea bine. Despre Marte nu stiu ce sa zic, din cate spun povestile normal Nubiru trecea intre Marte si Jupiter asa ca numai daca Marte e in Partea cealalta a orbitei ar putea scapa nevatamata.


“Martian stargate” – e un film care arata pasamite ‘dovezi clare ca exista activitate inteligenta pe Marte’.



S-a spus ca descoperirea energiei inepuizabile gratuite va schimba totul.


Nu am crezut ca toate aceste teorii conspirationiste pot fi adevarate pana cand nu am descoperit ca inventatorii si cei care vor sa vanda produse pe baza de energie gratuita sunt oprimati. Cautati pe internet ‘Surge motor’ si studiile lui Bedini in legatura cu efectul Casimir si extragerea energiei libere, uitati-cva pe youtube si construiti-va singuri dispozitive de incarcat bateriile (daca vine sfarsitul lumii cum zic astia, o sa avem nevoie ;) Daca putem folosi energia gratuita in ciuda tuturor ‘oamenilor de stiinta’ care intai sunt entuziasmati de demosntratie iar la o zi dupa interviu ‘se arata sceptici’, atunci toate aceste magarii ale mai marilor lumii devin reale. Pentru ca in aceste conditii, toate actiunile lor au sens numai daca sunt magarii.


Sincer, din 1986 am sperat ca ‘lumea nu e pregatita’ si ca treptat, pana acum vor fi facut pubice... cateva, astfel castigand putina credibilitate. Dar aparent sunt atat de implicati in interesele lor meschine incat au pierdut din vedere imaginea de ansamblu (sau poate eu nu am idee la ce s-au gandit ei) Sunt atat de puternici incat nu mai conteaza ca duc Pamantul de rapa. De aceea unii ‘conspirationisti’ spun ca dezastrul si flamanzirea intregii lumi este metoda prin care vor sa stapaneasca si mai mult lumea punand liderul lor anticrist [sic!] Dar cand esti atat de puternic, la ce-ti mai trebuie credibilitate?!



A se vedea si teoria conform HIV si cancerul sunt create artificial ca urmare a Raportului Black Mountain – cautati pe google (argumentat si de dr Len Morrowitz care sugereaza ca jocul Monopoly are acelasi mecanism care se poate vedea si in viada de zi cu zi)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after