Reclame google

(unele idei fac parte din magaria cu vaccinurile si HIV/SIDA)

Exista un patent pentru eliminarea in vivo (adica la omul viu) a virusului asanumit HIV prin ‘electrificarea sangelui’ (vedeti linkurile) publicat in 20mart1991 pag247 in revista “Science news” – de dr. Steven Kaali (cautati pe google) patentat in 1992 Intregul patent il gasiti aici. Are logica, tehnica se foloseste in biologia celulara pentru slabirea membranei unor celule. Acuma nu cunosc prea multe despre procedeu ca nu am citit patentul, doar ce s-a scris despre el si rezultatele obtinute.


In ziarul “Huston Post” 20mart1991 zice ca abia peste 15 ani va fi gata metoda. IN ACEEASI ZI, dupa masa!


Metoda implica: electrificarea sangelui folosind microcurenti imobilizeaza/neutralizeaza majoritatea agentilor patogeni indiferent de natura lor (greu de grezut, dar, sa fin openminded) prin supunerea pacientului la 50-100µA, 0.2 – 12V. Schema circuitului din cate am vazut indica folosirea curentului continuu. Curentul ar fi intre 1µA si 2mA/mm2 de electrod expus sangelui (adica introdus in vena – sunt sceptic la metoda abordarii venoase, dar daca trebuie..) Timpul de tratament 1-12 minute. U.S. References Cited: 15 patents: #'s 5049252, 3994799, 4473449, 5133932, 2490730, 3692648, 3753886, 3878564, 3965008, 4616640, 4770167, 4932421, 5058065, 5133932, 592735, 672231


Si cica nu-i poti vindeca pe toti pt ca in subconstient 85% au ‘a deathwish’. Ei trebuie sa schimbe aceasta. = o portita de scapare in caz ca nu merge. Ar trebui facute niste trialuri, dar daca merge in vitro ar trebui sa mearga si in vivo.


Vindecarea prin ‘lumina din interior’ – e, aici e mult de povestit, dar orice e mai bun decat chimicalele (ma duc sa iau o aspirina :P) Vindecarea prin operare la nivel subtil (la nivele ‘superioare’) are efect rapid (foarte rapid – fractura de tibie vindecata prin corectarea ‘liniilor de forta eterica’ intr-o saptamana - de pe net) pentru ca interventia la nivel informational este o corectare cauzala, in fond, tot prin vibratii si rezonanta (este bine cunoscut ca in timp ce gandeste, creierul nostru emite “unde” alfa – no comment, mai cititi). “Operatorul ii ‘canta’ pacientului armonizandu-I corpurile subtile” (dr Michio Kaku)


Pentru a intelege mai bine cum e cu rezonanta asta si operarea pe corpurile subtile, cautati partile comune din diferite metode energetice. In general operatorul este un ‘paranormal’ care are capacitatile astea mai dezvoltate, desi se pare ca toti le avem, de bine ce lumea este creatia noastra (eu ader la filosofia hawaiiana fiindca mi se pare simpla, clara, si.. ma asteptam, daca nu cumva eu am facut-o sa fie asa :)


In Ho`oponopono, “Pentru a fi un rezolvitor eficient de probleme, terapeutul trebuie sa fie dispus sa-si asume 100% responsabilitatea pentru a fi creat problema respectiva; [evident, un om intreg la minte nu are cum sa accepte asa ceva :D] adica sa fie dispus sa vada ca problema este consecinta gandurilos negative care salasluiesc in Unihipili sau(subconstient), si nu in pacient [asta o sa fie greu]. In ziua de azi terapeutii nu par sa observe ca de fiecare data cand este o problema, sunt si ei de fata. Fiind 100% constient de responsabilitatea sa si numai a sa, terapeutul este 100% responsabil de rezolvarea ei. [am zis eu ca o sa fie greu..] Pe masura ce gandurile gresite [‘erroneous’] sunt inlocuite de ganduri pozitive [‘loving thoughts’] in terapeut, in familia interioara, rude si strabuni, ele sunt inlocuite deasemenea si in pacient, familia lui, rudele si strabunii acestuia. [niciodata n-am putut sa inteleg de ce trebuie sa-l respecti pe tatal tau care e betiv.. acum inteleg] Metoda moderna a Ho'oponopono permite terapeutului sa lucreze direct cu Sursa Originala [superconstientul] care poate transmuta gandurile negative in IUBIRE.[nu aia a lui Mircea Radu, aia a lui Isus, pentru toti la fel, buni si rai – nu toata lumea poate, iar aia care pot, ajung pe cruce, n-ati vazut?]



ADN nunumai ca emite lumina cand este stimulat cu lumina, emite constant fotoni cu o frecventa redusa (Michael Tsarion pe YouTube) Se pare ca ADNul ar fi legatura dintre fiinta noastra materiala si cea spirituala, ‘coarda/cordonul de argint’ care ‘se rupe’ numai dupa cateva zile de la deces – astfel incat kuna/huna vracii din Hawaii pot face resurectia. ADNul poate fi schimbat de catre fiinta presupun ca aia care misca muntii, nu au nici o problema in a schimba ADNul). Ce sa mai zic de manipularea liniilor de forta pt indreptarea oaselor, tot o tehnica kuna. De fapt am intalnit aceasta tehnica si la paranormalii rusi – interventia asupra unor corpuri “superioare’ care se reflecta imediat asupra celuyi fizic, acesta fiind o consecinta a existentei acestora. Se pare ca si homeopatia functioneaza pe un principiu asemanator, pentru ca probabilitatea de a exista chiar si un singur atom din substanta remediului dupa dilutiile succesive este aproape zero.



- http://www.descubresalud.com zice cam ceea ce cred si eu: suntem ceea ce mancam.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after