Reclame google

‘Sunt sceptic dar ma tratez’


De dat cu tifla scepticului care nu e suficient de istet (nu e vina lui, doar ca daca nu-i putin fudul…) ca sa citeasca putin inainte de a se grabi sa judece (evident eronat, neavand toate informatiile – sau considerand ca le are pe toate :D Am fost si eu pe acolo…)



In alta ordine de idei, cautati ‘derbunkers’ – adica cei care cauta adevarul despre conspiratii si tzepe la scara mare. Ce credeati ca vanzarea flotei e o operatiune la scara mare? Nu va dati seama ca petrolistii platesc impozit la sumele declarate? Doar n-or fi prosti sa declare tot.


Ia uitati de ce nu vreau eu sa mai iau bani de la banca. “Dati-mi controlul asupra emiterii banilor si nu ma intereseaza cine face legea in tara aia” (Mayer Anselm Rothchild, bancher). Bancile creeaza bani din nimic in fiecare clipa cand cineva face un imprumut. De aceea inflatia este numai crescatoare, pentru ca oamenii prefera sa fie sclavi (uitati-va mai bine la definitia cuvantului, sa vedeti ca nu va mint) decat sa fie corecti :P Intre noi fie vorba, nu putem avea cere nimanui sa traiasca corect intr-un sistem care e incorect cu acte in regula. Sa fim drepti, oamenii cinstiti nu pot fi excrocati. Daca am fi corecti nu am dori sa obtinem bani din altceva decat din productie, nicidecum din banii depusi la banca. Dar ar fi cam greu nu, mai ales cand trebuie sa ai cont ca sa existi :P


Banii fizici de metal, plastic sau hartie sunt emisi de guvern, dar ei reprezinta doar 1% din valoarea totala. Restul sunt bani virtuali. Nu am inteles importanta acestui fel de bani pana nu am vazut cifrele. Este simplu, clasica tzeapa: una faci alta declari. Daca nu ma credeti, puteti verifica – de fapt ati verificat in nenumarate randuri: cand toti deponentii cer banii inapoi de la o banca, nu numai ca banca da faliment, DAR NU POATE PLATI. De ce? Pentru ca nu are banii aia, fiindca i-a cheltuit. Pai ce credeati ca sediile luxoase se fac pe ochi frumosi?! Sau vilele sau masinile de $500.000 (in Mures sunt 3)


BANCILE EMIT BANI VIRTUALI FARA A LI SE CERE ACOPERIRE IN AUR CA PE VREMURI. Bancile pot emite LEGAL atatia bani cat pot imprumuta oamenii. E vorba de bani virtuali = bani datorati. Banca nu are nevoie de proprietatea ta. Pentru ca a convins pe toata lumea ca nu vor fi probleme, si pentru ca toata lumea crede ca banii aia exista. Gresit. Si greseala se plateste. Daca toti ar vrea banii inapoi, proprietatile gajate nu ar ajunge pentru plata datoriilor catre deponenti, atat de mult au umflat ratia de $virtuali/$reali. Nu intelegeam cum poate sa fie frauda cu bani virtuali (chiar daca e legalizata, tot frauda e) pentru ca aveam impresia ca bancile au bun simt. FNI-ul e mic copil, va dati seama.


Nici o valuta nu mai este “platibila in aur” ca pe vremuri. Credeam ca tin aurul ca sa se simta ei bine, dar uitati cat de important este sa tii aurul ascuns (in caz ca nu stiati, peste tot in lume exista depozite, in general subterane, oficiale, nu 'oculte', in care aurul este depozitat pentru a i se mentine valoarea - am vazut pe Discovery :)). Lasam la o parte ca aurul ar fi mult mai bun decat cuprul in tehnica. Si in plus, de ce sa lasi din mana o chestie din care mai poti scoate artificial niste bani in plus fara sa misti un pai de jos. Stiti cat ar costa kg de aur daca n-ar fi considerat valoare bancara? De 10.000 de ori mai putin. No comment.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after