Reclame google

Pe fatza.

Fratilor e mai rau decat credeam

Daca am energie gratuita, reduc cheltuielile. Intr-o asa masura incat se duce dracului tot sistemul. Pentru ca 99% din cheltuieli se duc pe consumul de energie (transport, taxe la masina, intretinere echipamente) si doar 1% pe mancare. Ma refer la costul de productie al mancarii, pentru ca pretul de raft include la randul lui 4 randuri de taxe (+16% din adaosul fiecarui intermediar)

Nimeni nu mai poate supravietui producand. La noi nimeni nu mai produce, toti inbtermediaza. E imposibil sa castigi ceva producand. Dar ia sa intermediezi, sa vezi ce merge treaba.. pentru ca asa e sistemul.

Acum daca lumea nu mai imprumuta si dispar banii (cred ca v-ati prins deja, banii virtuali sunt bani datorati/gajuri/angajamente de plata, care daca sunt platite, DISPAR) atunci enormele castiguri ale bancherilor si in general ale celor la care ajung banii din consumul de energie se vor opri. Mi se pare normal sa-ti protejezi investitia, si modul de viata. Ce mai conteaza 4000 de americani acolo... morti prosteste ca soarecii in cele doua turnuri. Au murit atatia in toata lumea. Deja nu mai are importanta viata umana. Ne-am intors in epoca sclavagismului; numai separarea se face altfel, nu se mai bazeaza pe rasa sau etnie ci pe bogatie. Acesta este capitalismul. Cu nimic mai prejos decat comunismul. Pentru ca am spus-o in repetate randuri, nici unul din sisteme nu poate combate coruptia.

Singura solutie - inc-o Revolutie.

Ia luati si cititi, macar sa nu muriti prosti. Ca o sa ne ia si pielea de pe noi si o sa ne-o inchirieze - e la mintea cocosului. Nu e o gluma, din pacate nu credeam in povestile cu codul de bare si cipurile implantate, in fapt sunt un adept al tehnologiei, dar dupa cum se vede povestea are finalitate practica.

Tu de ce parte te vei situa? A, stiu, vei vinde cipuri second-hand si vei intermedia tatuarea codului de bare mai ieftin, cu un castig net de... sa zicem 666%

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after