Reclame google

Celula Joe e diferita de sistemul lui Steve Meyer


Dupa parerea mea sistemul lui Meyer se bazeaza mai mult pe electricitate decat pe rezonanta. El a pus 6 perechi de cilindri concentrici de lungimi bine determinate, calibrati pentru rezonanta ca tuburile unei orgi si a legat cele 6 perechi in paralel, plusul pe exterior (aca imi aduc bine aminte, dar mai bine verificati).

Celula Joe are toti cilindrii dispusi concentric iar impulsurile sunt aplicate doar la extremi (cel intern si cel extern). Poate ati observat ca si acesti cilindri au dimensiuni bine definite, iar numarul fibonaci pare sa guverneze diametrul lor (iarasi nu stiu sigur, verificati)

Se pare ca povestea celulei cu apa e mai veche decat am putea crede. Cu atat mai mult ne dam seama de lipsa de scrupule si lacomia celor care se opun evolutiei tehnologice. Sub nici o forma nu mai poate fi vorba ca “lumea nu ar fi pregatita” iar prostia si dezinformarea ies din discutie din start.

Ca urmare a studierii acestei celule care nu e un simplu generator de gaz Brown precum sistemul lui Meyer (la prima vedere pare mai degraba un reactor de fuziune la rece – in sensul reactor de plasma, nu in sensul ad literam) a aparut celula Moe-Joe care in loc de cilindri, are sfere concentrice. Evident de dimensiuni biune definite si cu un randament imbunatatit (discutiile din acest articol luneca spre esoteric dar dpdv al rezonantei au sens, de aceea le-am mentionat, pentru cei care pot sa inteleaga, pentru ca au ce…NB insa: nu recomand folosirea acelor informatii fara supravegherea unui specialist – tipul nu e medic homeopat). Am intalnit adesea ideea ca in esoterism ar fi incifrate secrete tehnologice pe care cineva le-ar fi transmis astfel generatiilor viitoare. Poate fi asa, are sens, dar poate fi si coincidenta descoperirilor sau mai degraba a publicizarii acestor informatii, pentru ca de mult au fost descoperite, cu felul cum interpretam textele astea esoterice, asa cum ni se pare ca luna are chip de om. Ma refer la interpretarea facuta de tipul asta Moshe Daniel, la povestea sferei Sphinx (aur-platina-argint-bismut) a carei structura este mentionata in Keely’s Secrets la pag. 232-4. Mi se pare putin excentric, desi realizez ca are importantanta materialul tocmai pentru ca exista anumite rapoarte matematice intre rezonante (vezi Hutchison effect). Moshe Daniel a gasit multe intelesuri in studiile sale, iar modelul sau pare sa stea in picioare, mai ales ca porneste din practica si se intoarce in practica(vezi Hall effect).


Acum faptul ca a ‘descoperit’ aceste materiale in alchimia clasica nu e mare lucru. Dar ceea ce mi se pare deosebit de important este faptul ca relatia intre materiale este cea corecta – cat de “prost sa fii, noroc sa ai” ar trebui ca s-o nimereasca alchimistii asa din prima fara macar sa stie de electricitate (alchimistii desigur nu aveau bistabile NE555 si osciloscoape)


Moshe Daniel a descoperit ca diferenta intre oscilatiile care trebuie aplicate sferei interioare si celei exterioare este de 5 note, exact ca in alchimie: luna(femininul, argint)-Do, pamantul(la mijloc, platina)-La, soarele(masculinul, aur)-Sol. Va reamintesc ca notele (vrecventele care ‘suna bine’) sunt dispuse la intervale bine determinate, cam asa:


Nu ma pricep si nu ma pasioneaza asa ca studiati voi mai departe teoria poate va foloseste in alimentarea masinii (in loc de benzina).



Celula Moe-Joe NU ESTE UN GENERATOR de gaz Brown, asa cum se vede aici, ea ‘pompeaza’ altceva in air-intake – vise, castraveti, whatever, apa nu se consuma si ramane limpede, nu ca la water power cell clasica. Habar n-am despre ce orgon e vorba, pe mine nu ma convinge. Din punctul meu de vedere e vorba de un ‘condensator fixat’ (vezi Casimir effect). Cu atat mai mult cu cat apa ramane mai curata cand metalul sferelor este DEMAGNETIZAT in curent alternatic (ca la monitoarele CRT). In final probabil ca folosirea metalelor pretioase dupa formula lui Keely va da adevaratul randament al celulei.


Ia vedeti voi despre ce e vorba si daca va dati seama despre ce-i vorba sa-mi spuneti si mie. Daca vreti sa cumparati piese gasiti aici la preturi rezonabile.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after