Reclame google

A mintit Meyer in ceea ce priveste celula sa

Tipul asta spune ca povestea cu trenuri de impulsuri de amplitudine crescatoare e… poveste menita a ascunde adevaratul fenomen, acela de clacare a dielectricului. Whatever (sau pi moldoviniesti: orşâcât) Meyer a experimentat si cu sare si fara sare, si cu laser si fara laser, ba cred ca a facut ca Ceausescu in avion (bancul) numai ca nu stie nimeni ce rezultate pentru ca nu le-a facut publice. A avut el ceva in cap dar se credea buricul pamantului. De aia l-au aranjat ca daca era smerit nu dadea nimeni peste el. Acuma sa fim drepti, si eu pana sa ma prind care-i treaba, aveam impresia ca ‘vai dom-le ce descoperire, iac-acu ma duc sa dau la ziar’, pe urma m-am linistit. La urma urmei, daca esti mort nu prea mai conteaza ce stii.

Revenind, tipul sustine ca e vorba de captarea energiei eliberate de ‘vid’/’camp’/’eter’ in momentul cand dielectricul acestui condensator (apa) cedeaza, pentru a reface echilibrul, asa cum bradul elimina rasina pentru a carpi integritatea.


Stim ca Meyer folosea trenuri de impulsuri, stim ca acestea produc performenta optima in producerea gazului Brown (ati observat ca nu spun producerea hidrogenului si nici n-o voi face pentru ca hidrogenul NU E SEPARAT, el ramane impreuna cu partenerul sau de echilibru, oxigenul). Ader la conceptul de unitate a contrariilor, opus celui de adversitate a contrariilor ce caracterizeaza electricitatea clasica care m-a chinuit in liceu.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after