Reclame google

Zeitgeist addendum - diagnostic diferential

In lumina  celor spuse pana acum, desi diagnosticul este evident si bine sustinut, nu mi se pare lipsita de importanta considerarea catorva elemente de diagnostic diferential...

Care se bazeaza pe un set de analize ale caror implicatii le gasiti tot pe youtube, sub numele  "Alex Jones Tv:Zeitgeist Addendum"The Review"1/3"

Din pacate, ametit de 'mirajul primei leziuni', si probabil limitat fiind de ultraspecializarea sa - intr-un alt domeniu, neinrudit cu subiectul deiscutat - tipul respectiv nu vede ca etiologia care genereaza intreaga patologie este sistemul monetar lipsit de etica. Daca dai cu dobanda, nu faci un bine, ci creezi o lipsa acolo unde nu era. De aceea religia condamna camataria, iar parintii ne invata sa dam numai in dar.

Totusi fiecare are dreptul si capaciatatea de opinie si ar fi o pierdere sa nu luam in considerare toate variantele http://www.youtube.com/watch?v=Cog_tgBFFXs

Cred ca ar fi bine ca cei care nu cunosc matematica sa nu spuna ca Rubik-ul nu are nici o noima, ci sa se apuce sa inteleaga mai intai ce e aceea o matrice. Toate la timpul lor. Dar daca te apuci sa negi o idee pentru ca nu o intelegi... "ai dreptate" - vorba lui Harrison Ford. Numai ca dai un pas inapoi.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after