Reclame google

freedom of the internet... ha-ha-ha!

Ideea ca trusturile de presa sunt corupte pentru ca apartin catorva grupuri de influienta este seducatoare pentru iubitorii de conspiratii, dar si deja binecunoscuta de publicul larg.

Si toti isi indreapta ochii mari, umezi si plini de speranta catre internet... libertatea informatiei pe internet...

Cata naivitate! "Puterea absoluta corupe absolut". Cum puteti gasi dvs ANYTHING daca nu prin a(ma)bilitatea motoarelor de cautare Google, daca nu prin Yahoo, daca nu prin AOL?!

"Do no evil" este sloganul Google - asta arata ca gandesc, ca au realizat pericolul. Dar din cate stiu eu nu exista sistem care sa nu poata fi corupt, din motive de educatie in primul rand si apoi de interes, ca altfel e lipsit de logica. Vezi si articolul "Coruptia este un sistem viral". E cum nu se poate mai simplu: daca interesul este profitul, cunoastem mecanismul - o aplicam zilnic, in ciuda campaniei "te mananca sa dai". Daca interesul este "world peace and human kind prosperity" - then... where`s the proffit?!

De curand folosesc Google chrome. Nu exista sistem de supraveghere mai bine conceput si mai usor de implementat decat acesta. Este asa cum cred eu ca se intampla in natura: da-i putina miere ca sa-ti faca polenizarea. Exista un angajament public al google si niste Terms and conditions in care se spune ca informatiile despre activitatea ta online vor fi prelucrate numai daca te inscrii in programul de colaborare din care poti iesi oricand. Minunat. Sa speram ca patronii nu sunt bancheri sau politicieni. Pentru ca ei sunt cei care nu-si pot justifica salariile.

 

:)

Si in final, la Monopoly poate castiga numai unul...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after