Reclame google

"Ei sunt stapanii lumii - ce faci?" II

Daca va va intereseaza pentru ce/cine  munciti, daca vreti sa stiti de ce nu veti reusi niciodata sa platiti datoriile muncind cinstit, cautati filmul Zeitgeist Addendum.avi

Am mai scris despre lipsa de legitimitate a sistemului bancar in articolul "guvernele-au-facut-o-cu-mana-lor"

Atrag atentia asupra sistemului modern de sclavie economica sociala care corespunde in totalitate definitiei, fiind insa mult mai subtil implementat. Din pacate, in opinia mea, nu se gasesc pe toate drumurile instante ca cea din Canada care sa judece drept - cu siguranta ca cei dintre dvs care ati avut de a face cu avocati si judecatori v-ati convins cat de necesar este talentul si dedicarea in aceasta meserie. Iar legile sunt, dupa cum am mai spus, mai... diafane decat swaitzerul lui Jerry.

Zeitgeist addendum clarifica mecanismul economic la nivel global.  Nu am verificat (cum as putea?) sursele despre 'economical hitmen', dar mecanismul este valabil la nivel local, si dupa cum stim din legea atractiei, desfasurarea la scara mare determina amploarea mai mare a fenomenelor. Dealtfel majoritatea cunoasteti jocul Monopoly si ati inteles implicatiile.

Filmul documentar "Zeitgeist Addendum" este disponibil gratis pe internet, DC sau youtube.

Iar daca nu ati vazut primul film documentar Zeitgeist, cred ca ar fi cazul, chiar daca nu sunteti pasionati de teoria conspiratiei. Aveti ce invata si de acolo.

Intrebarea mea pentru cititori este:  ce e de facut?

E clar ca nu te poti izola, nici nu te poti revolta. Sa dai in judecata banca pentru ca nu pot justifica materialitatea banilor pe care ti i-au dat, precum a facut canadianul acela, este desigur o gluma.

Comentarii

  1. [...] - are darul, ca orice serial de succes, de a face in asa fel incat rezolvarea unei probleme sa lase locul uneia si mai mari (exact cum s-a dovedit in sistemul financiar bancar [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce e viata noastra in sclavie oare !?
    Noaptea fara stele, ziua fara soare !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after