Reclame google

O aplicatie AUTO cu potential de dezvoltare

Imi aminteste de o pilda din domeniul sportului, o vreme oamenii erau convinsi ca un culturist poate ridica doar o masa maxima, cca 120kg. Toti cei care s-au straduit si s-au antrenat ridicau cu succes pana la acest prag.

Ca sa depaseasca paradigma, un antrenor a vopsit si a notat gresit un set de greutati - atletul le-a ridicat fara probleme si a demonstrat ca totul era in capul nostru.

Pana nu incerci sa faci tu cu manuta ta, pana nu incepi sa te indoiesti de paradigma.. ea nu exista - deci nu ai cum sa o depasesti. Stai acolo si dormitezi sau iti plangi in poala, dupa caz. Asa si cu HHO si cu inovatiile astea.

Astazi va propun un articol descoperit pe un forum auto, o instalatie simpla DIY pentru ventilarea automata a autoturismului in scopul evitarii efectului de sera.

Ideea mi se pare geniala nu numai pt ca rezolva ieftin si usor o problema foarte larg raspandita, ci mai ales pentru ca odata ce ai inceput sa-ti faci asa ceva la masina, vei descoperi nenumarate alte oportunitati de imbunatatire. Ma gandesc numai la folosirea unor supercapacitori...

Un panou de 12v este cca 100lei daca il iei de la retailer, o baterie de acumulatori este gratis la orice magazin sau firma de calculatoare, ca si ventilatoarele pe care le poti lua din surse de alimentare sau de pe strada Doamna Ghica. Daca vrei supercondensatoare, astea sunt mai rare. Din pacare Farnell care are de obicei de toate, nu a auzit de ele. Deci singura sursa ramane piata americana. Deocamdata nu am cercetat piata asiatica, dar consider ca daca vrei sa fii cat de cat sigur pe ce cumperi, sa iei BOOSTCAP din dezmembrari de la sistemele de franare magnetica de la 14 wheelers (camioanele alea mari americane cu 14 roti).

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after