Reclame google

efectul de piramida - "noua tehnologie "

"Nimic nu e nou sub soare" - spune o vorba.

Studiul efectelor piramidei continua, mai prin ferme langa vaci, mai prin laboratoarele de biofizica, mai prin universitati, mai prin cabinetele de ... alternativa.

Ca si cu HHO, pana nu-i dau foc, nu-i sigur ca arde. Sunt convins ca cei care spun ca au beneficiat de efectele miraculoase ale apei de piramida... au dreptate, vorba lui Harrison Ford. Dar pana la convingerea ca am inteles mecanismul corect prin care s-a intamplat acest lucru... mai avem putin.

Eu am fost placut surprins de pacaleala lupelor plane pentru citit - poate ati vazut astfel de lupe, maresc imaginea dar nu sunt bombate ci sunt niste foite de plastic striate. Ceva de genul acesta apare si aici, prin proiectia in plan. Ideea pare ok, mai ales ca dispozitivul-minune, desi este evident ca nu prezinta credibilitate prin ceea ce pretinde, este o retea electrica care teoretic poate produce mini-vortexuri.

Mai interesante mi se par fragmentele care cauta sa sustina minunatia legata de piramide, nu atat pentru ca ridica in slavi 'energia' vitala care 'vindeca', 'vortexurile' si 'kundalini', cat faptul ca citatele sunt din lucrari legitime ale unor cercetatori care nu cred in channeling si civilizatii extraterestre care ii contacteaza personal doar pe editorii unor anumite pagini web =)) intruindu-i cum sa salveze Pamantul. Din pacate aceste fragmente sun tocmai la sfarsitul paginii, dupa ce cititorul se intreaba indelung cat poate costa acel dispozitiv minune, daca il ridica atat in slavi autorul site-ului.

Bineinteles ca dupa ce am vizionat si filmuletul, nu ne mai ramane decat sa ne facem cate o piramida si sa ascedem...

In fine, o multime de alte speculatii si observatii interesante (sunt citati diversi autori pe care nu i-am studiat) gasiti pe pagina domniei sale, care se pare ca a citit mai ales in domeniul energeticii orientale, legate de invatatura yoga. Un text in care el explica energetica in  simbolistica asiatica este prezentat aici in limba romana. Conexiunile pe care le face sunt oarecum asemanatoare cu cele pe care le fac cei care au studiat Teoria Unificata a Campului (sau mai degraba speculatiile care au aparut in urma acestei teorii), dar este cu siguranta mult mai inclinat spre partea mistica si fantastica (toti suntem, dar avem cu siguranta un grad mai mare sau mai mic de scepticism).

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after