Reclame google

ce ne spun ET (pasamite :) despre No-Thing

O dizertatie tradusa in engleza din olandeza, o poveste care probabil ar fi aparut in revista sf  Orion prin 1990, o prezentare plastica a ideii de Unified Field - Creator, bazata pe necesitatea conservarii energiei prin existenta antitezelor in toate dimensiunile.

Textul este in limba engleza cum am spus si nu-l voi traduce.

Am apreciat ideea si la  Tom Bearden care a aratat ca aceasta sustine validitatea legii fizicii clasice prin aceea ca pentru a se conserva energia, orice manifestare trebuie sa aiba o contramanifestare de aceeasi amplitudine dar sens opus.  In acest context Bearden a interpretat 'energia negativa' (cea ale carei proprietati bizare ne incurajeaza sa credem in utilitatea acestui site) ca fiind 'electricitate circuland in sens invers temporal'.

Mi se pare ciudat modelul propus in sensul ca in locul a doua sisteme izolate care au in comun doar timpul, fie el si in sensuri opuse, mai degraba agreez ideea unui singur sistem, creat intentionat si constient, tot prin 'interferente', dar compensarea facandu-se in spectrul vibrational. Adica mai pe romaneste in loc sa se compenseze prin evenioment opus in celalalt sistem, se compenseaza prin variatia nivelului vibratiei pana la trecerea in sfera informationala - alta idee creatza care nu tine de foame :D

Ok, si daca sa zice, No-Thing ar fi la un capar al scalei vibratiilor, atunci la celalalt capat ar fi... tot aia :P Adica un model circular, ca doar asta este ideea principala a teoriei unificate a campului, totul se transforma. Dar de aceasta data chiar totul, chiar si nimicul ;)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after