Reclame google

They did it again

In 1991, in Korea de sud. Aparatele sunt similare (numai ca dimensiune) cu cele construite de Stanley Meyer si de Teddy Cline. Consumul lor este insa >1kWh asa ca desi sunt grozave pentru sudura, nu sunt potrivite pentru instalarea pe un automobil. Dar debitul de 10l/min le face potrivite pentru incalzirea locuintelor, caci 10l HHO ard in cca 3h intr-un boiler, la o rata de conversie apa/gas de 1/1700.  Aparatele se pot achizitiona direct de pe site-ul companiei B.E.S.T. Korea Co. ltd. (vine de la Brown Energy System Technology) Address:705 Gayang Technotown, Gangseo-gu, Seoul, Korea . Fax: 82-02-36658887 si Epoch Energy Technology Corp.

Cateva detalii despre HHO.

Alti comercianti de astfel de dispozitive aici si aici - pentru Europa . Orice dispozitiv cu ardere interna poate fi modificat pentru a folosi aceste dispozitive.

Aici e cea mai tare pagina excusiv despre combustia HHO in motoarele cu ardere interna, la zi (2007). Iar aici e o pagina in care se arata ca civilizatiile antice (piramidele egiptenilor) aveau tehnologii de precizie pentru sculptat in piatra si metal asa cum ar putea fi cea oferita de gazul brown (intre noi fie vorba, nu e nevoie de electricitate pentru splitare, vezi cazanul Vuia care apare si in Malaiezia in 1980 si instalatiile de splitare solare cu oglinda parabolica - APT Lab CPERI, Greece)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after