Reclame google

Electricitatea moderna este conceputa ineficient

Felul in care am ales noi si fizica moderna sa interpretam electricitatea este eronat. Tesla a incercat sa ne atraga atentia fara prea mult succes.



Vedeti aici filmul cu Jim Murray cum a pus in aplicare un principiu diferit de ceea ce cunoastem noi astazi, circuitul inchis, sub forma difertelor lui inventii si aparate construite in cei 45 de ani de activitate.

O alta implicatie a aceluiasi principiu al circuitului deschis sau compensat tine de undele scalare, despre care gasiti si p[e site si pe internet o multime de speculatii si experimente. Undele electromagnetice pe care le folosim noi sunt fata de undele scalare cum este materia fata de energie - grosiera, lipsita de profunzime.

Vezi aici despre ce randamente vorbim si explicatiile teoretice.


Atentie!


Bill_Christian s-ar putea sa aiba dreptate, asa cum atunci cand esti intr-o paradigma nu stii ca esti in ea, pe parcursul evolutiei noastre sau invatarii, ne stau in cale bias-uri (adica iluzii).

Bill_Christian: Planeta nu a fost niciodată plata. Doar credeam ca este. Nimeni nu va face vreodată energie din nimic. Fuziunea la rece a fost o greșeală a  oamenilor de știință, dar s-a transformat într-o altă stranie „conspirație“. Cold nu a fost realizata, punct. Este de interes real, deoarece acesta „s-ar putea“ întâmpla: dacă doi atomi de hidrogen fuzioneaza, ei fac un atom de heliu și elibereaza multa de energie. Asta e ceea ce se întâmplă în soare și toate celelalte stele. Păstrează-le frumos și „cald“. Dar doi atomi de hidrogen nu doresc să se lege - deloc! În soare, ei sunt forțați împreună la milioane de psi presiune și milioane de grade F. Dar noi dorim să facem acest lucru pe pământ, încercănd cu milioane de dolari în lasere și magneți. Dacă doriți să-l faceti într-o eprubeta, n-aveti decat. Vei fi răsplătit din belșug dacă funcționează. Si ar putea, poate. Dar nu are sanse in conditiile astea. Și DoD nu ne ascunde nimic despre asta. Aceasta este gândirea unui nebun.

Personal consider ca nu este cazul "energiei gratuite", fiindca teoria universului ca sistem deschis sta in picioare. Dar cu siguranta ne vom lovi si de bias-uri. Ceea ce arata Jim Murray in videoclip eu interpretez ca folosirea eficienta a "back emf" (curentii de recul sau curentii invers temporal). Daca vreti sa intelegeti mai multe, cautati pe site si pe peswiki experimentele cu negative electricity si SSG. Cat despre faptl ca departamentul de aparare (DoD) al americanilor nu ne ascunde nimic... da, stim - am vazut asta de mai mult de un secol...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after