Reclame google

Legea Atractiei - q.e.d. Plasticitatea Realitatii

Legea Atractiei vs Legea Conştientizarii


02/14/2007 02/14/2007 by montalk

posted in ↳ matrix

Legea Atractiei afirmă că atragem sincronistic din exterior ceea ce rezonează cu gandurile din interior, pe care le putem avea de asemenea, în viaţa de zi cu zi, ca urmare a obiectelor si obiectivelor care ne capteaza atentia. Deci, avand o atitudine optimistă şi concentrându-ne pe succes, atragem acestea, iar având o atitudine cinică si deprimata atragem experiente negative.

În acelaşi timp, cu toate acestea, experienţa ne arată că posibilităţile negative se manifestă atunci când le aşteptăm mai putin, şi că anticiparea lor este de fapt ceea ce le împiedică să se intample. Deci, cum se poate sa si atragem si sa si prevenim concomitent necazurile concentrandu-ne atentia asupra lor?! Acesta este paradoxul  abordat in acest articol.

Tot ce trebuie să facem este să privim la unele cazuri tipice şi sa gasim o regulă care e reprezentă intotdeauna.

Luaţi în considerare următoarele:

  • Te gandesti la tot ceea ce ar putea merge prost intr-o situatie si ca urmare tocmai de aceea faci pana la urma ca lucrurile sa iasa surprinzător de bine.



  • Poţi adopta o atitudine optimistă Happy-Go-Lucky şi destul de curând oportunităţile vin la tine sincronistic (cu alte cuvinte: "ca prin minune").



  • Te gandesti ca o sa iasa bine si chiar asa iese.



  • Cateodata se intampla exact acidentul sau intamplarea pe care nu o astepti.



  • Cateodata ai un sentiment groaznic ca lucrurile vor merge prost dar ignori sentimentul si eviti sa te gandesti, si aproape sigur lucrurile merg intr-adevar prost - sa fie premonitie? deja-vu? vibratie sau programare?



  • Cateodata ai o teama adanca care te roade si te gandesti cum s-ar putea adeveri aceasta teama, si in final de ce ti-era teama nu scapi.



  • Ai o atitudine optimistă, dar ignori sa te gândesti la posibilităţile negative, şi în cele din urmă se întâmplă ceva rău pentru care nu esti pregătit să faci fata.


Am experimentat eu insumi toate acestea, şi cunosc o multime de alte persoane care au patit-o.  Deci putem considera ca aceste lucruri chiar se intampla, si nu sunt nicicum exceptii. Fiecare reprezintă o expresie a unui principiu al realitatii. Observand ceea ce au în comun şi modul în care acestea diferă este posibil să asamblam împreună piesă  cu piesă acest principiu.

Pentru mine totul se reduce la aceasta:
1) Conştientizarea, anticiparea şi atenţia conştientă selecteaza, blocheaza sau fixeaza posibilităţile.

2) Rezonanţa emoţională, presupunerile adanci şi credinţele subconştiente le atrag in mod activ.

Când anticipezi diferite posibilităţi negative, eşti doar conştient de ele, sau crezi cu adevărat în adâncul tau că acestea sunt inevitabile şi prin urmare te temi în vreun fel? Diferenţa este între prudenţă şi paranoia, între anticiparea mentală şi investiţia emoţională . Ai posibilitatea să fii conştient de posibilitatea negativa in timp ce ai zero investiţii emoţionale în ea. Ca traversarea la întâmplare pe o stradă, după ce ai privit în ambele sensuri pentru a evita fii lovit, dar fără un singur fior din teama pe care un copil ar putea-o avea atunci când traversează singur pentru prima oară.  Şi in plus, poţi fi în rezonanţă emoţională cu ceva în timp ce nici măcar nu te gândesti la el conştient. Ca atunci cand adanc in subconstientul tau fierb probleme profund suprimate, în ciuda faptului ca refuzi sa te gandesti la ele constient.


  • Te gandesti la tot ceea ce ar putea merge prost intr-o situatie si ca urmare tocmai de aceea faci pana la urma ca lucrurile sa iasa surprinzător de bine




Anticipand aceste posibilităţi negative, devii conştient de ele. Deoarece constientizarea blocheaza, ele nu reusesc sa se manifeste.  Fiind pe faza, dar nepăsător şi prudent (în loc sa fii temator şi paranoic) şi fără investiţii emoţionale în aceste posibilităţi negative, nu le atragi. Şi după ce ai observat în mod constant ca aceasta tehnica duce la rezultate bune, în ciuda anticiparii conştiente a problemelor de fiecare dată, încrederea care sta la baza tehnicii se asigură că emoţiile/subconstientul /starea sufleteasca rezoneaza şi atrage tot mai eficient un rezultat pozitiv.



  • Poţi adopta o atitudine optimistă Happy-Go-Lucky  şi destul de curând oportunităţi pozitive vin la tine sincronistic (de la sine, ca prin minune)




Emoţiile pozitive şi o atitudine optimistă atrag rezultate care să întărească tocmai acele sentimente pline de energie, şi astfel acestea se manifesta in mod sincronic.  Dar, pentru că rezultatele negative nu sunt recunoscute aici, chiar daca nu le atragi, nici nu le blochezi neaparat. Astfel încât se pot întâmpla în continuare.



  • Esti conştient ca o sa iasa bine si chiar iese




De data asta te-ai concentrat mental pe ideea de a fi protejat de rău şi ai rezonat emoţional cu aceasta idee. Conştientizarea joacă rolul de a selecta rezultatul prin excluderea tuturor celorlalte posibilitati, în timp emoţia atrage şi oarecum ancoreaza/fixeaza in manifestare. Prin urmare, deşi nu blochezi posibilităţile negative gândindu-te specific la toate posibilitatile ca lucrurile sa mearga prost, ci în schimb selectand doar un rezultat pozitiv în care totul merge bine, faptul că rezultatul pozitiv este de asemenea atras prin rezonanţă îi dă prioritate superioara de manifestare fata de acele rezultate negative care altfel s-ar manifesta ca o chestiune de noroc.



  • Ai un accident sau o problema la care nu te-ai aşteptat




Fără a fi conştient de această posibilitate, nici n-ai blocat manifestarea şi nici nu ai selectat exclusiv o alternativă mai bună pentru a o ancora în manifestare prin rezonanţa vibratiei gandirii pozitive.  Asa ca a fost libera să se manifeste; orice, de la rezonanţă si pana la întâmplare aleatoare sau intenţia altora ar putea sa ti-o scoata in cale. Se zice ca cel mai rau e sa alegi nepasarea.



  • Cateodata ai o teama adanca care te roade si te gandesti cum s-ar putea adeveri aceasta teama si in final de ce ti-era teama nu scapi




Reteta perfecta pentru dezastru. Nu numai că rezonezi şi atragi posibilitatile negative prin nesiguranţa de sine, credinte auto-distructive, paranoia, sau frică, ci in plus, prin refuzul de a te gândi la pericole într-un mod strategic spre a le preveni, le dai liber să se manifeste.



  • Sau ai o teamă adânc înrădăcinată, mintea ta este constant preocupat de toate căile prin care această teamă poate deveni realitate şi în curând lucru de care te-ai temut se manifestă într-adevăr




Chiar mai rău, aici te gandesti la posibilităţile negative, dar într-un mod care de fapt le selectează pentru a le inradacina si manifesta in realitate, printr-o atitudine negativă care rezoneaza şi le atrage. Această combinaţie practic garantează faptul că ele se vor întâmpla.

[Acesta este principala vulnerabilitate prin care inamicii malefici şi alti lipsiti-de-trup pot obtine un avantaj asupra ta in realitate. Daca te concentrezi asupra lor si te temi de ei obsesiv , ti se pot intampla multe lucruri ciudate si periculoase pentru ca ai subţiat bariera si i-ai lasat practic sa-ti influienteze realitatea.  Cu toate acestea, dacă devii conştient de ei în timp ce te feresti de investitii emoţionale şi obsesii, atunci esti mai protejat de imixtiunea lor decât cineva care nu a devenit deloc conştient de ei.]



  • Ai o atitudine optimistă, dar ignori gândurile despre posibilităţile negative şi în cele din urmă se întâmplă ceva rău la care nu esti pregătit săfaci fata




Pur şi simplu rezonand pozitiv te asiguri de faptul că probabil până la 90% din experiente ajung să aiba un final pozitiv.  Cu toate acestea, singura modalitate de a preveni efectele negative a 10% este să fi conştient de ele. Fără această constientizare acestea pot şi se vor întâmpla în cele din urmă. Prin urmare, pozitivitatea naiva care vine cu ignoranţa totală ca nimic negativ sau neplăcut nu se va intampla este o alegere nefericita. Cel mai bine e să fii conştient de negativ păstrând în acelaşi timp o atitudine pozitivă.

În concluzie, în timp ce Legea Atractiei explică modul în care atragi experienţele rezonand, omologul său Legea Conştientizarii explică modul în care restrangi si alegi din gama posibilă de experienţe numai pe cele care te avantajeaza.




Chestii tehnice


Poate vă întrebaţi de ce tocmai conştientizarea selectează în timp ce rezonanţa emoţională atrage. Impresia mea intuitiva este că mecanica cuantică joacă un rol. Atunci când un sistem cuantic nu este observat, acesta rămâne într-o stare fluida de unda, răspândit peste un spectru de probabilităţi bune si rele. Dar atunci când cineva observă sau încearcă să măsoare, unda se prăbuşeşte într-o stare concretă unica care se manifesta tangibil. Observarea conştientă transformă o probabilitate într-o particulă tangibila - este unul din postulatele Mecanicii Cuantice.  Ei bine, la scara macroscopica unde noi suntem observatori, iar sistemul cuantic este bula realităţii noastre personale, regulile sunt mai ceţoase şi ceva mai complexe.

Când devii conştient de un viitor probabil, îl observi dar numai parţial, deoarece nu este o certitudine. Dar întrucât la observarea unei unde cuantice în prezent acesta se prabuseste intr-o stare definită, observând o unda aflata încă în viitor doar îi constrange un pic, ii reduce fluiditatea şi prin urmare interferează cu abilitatea ei de a manifesta sincronistic în prezent. Sincronismul este modul în care viitorul devine prezent printr-un proces în întregime cuantic. Cu cat esti mai convins ca un anumit viitor se va întâmpla, cu atât mai mult viitorul respectiv este îngheţat şi se păstrează pana la manifestare prin mijloace cuantice/sincronice. Acest lucru implică faptul că în loc sa vina la tine sincronistic, va trebui să mergi spre el cauzal (adica intentionat, tu sa fii cauza). De exemplu, sincronicitatea ti-ar putea aduce pe neaşteptate o sută de lei daca i-ai dat libertatea sa curga spre tine; sau ai putea lucra timp de câteva ore ca să-i câştigi, cum ar fi de aşteptat.  Este ca şi cum ai aştepta la sfârşitul unui râu pentru a intercepta o plută, in loc să îngheţi râul şi sa mergi tu spre pluta. Deci, acesta este motivul pentru care conştientizarea blocheaza, selectează, şi filtreaza - pentru că îngheaţă viitorul. Atentie: asta merge de minune dacă vrei să îngheţi un viitor negativ, dar nu prea bine dacă anticiparea dornica iti blocheaza manifestarea unui viitor pozitiv.

Există de asemenea si un pic de Dinamica a Timpului implicata aici. Daca intr-un viitor probabil exista riscul sa fii rapus de forţele negative, viitorul respectiv are o mare probabilitate de a se întâmpla. Asta il face un viitor mai puternic, a cărui efecte călătoresc înapoi în prezent şi te atrag spre el. De exemplu, te temi ca ai putea rata o chestie, ca ai putea uita ceva sau gresi cu ceva, etc... asta duce pe neasteptate la o boroboata. Dar, dacă devii din timp conştient de atac, atunci asta te pregăteşte să-l tratezi cu respect si sa-l depasesti cu succes şi astfel demolezi complet viitorul in care ai fost lovit din senin. Aceasta taie bucla de feedback de la acel viitor nefast, te elibereaza în prezent mental si emotional de presiunea lui. De aceea, dacă esti atacat din alta dimensiune (de demoni), de foarte multe ori in momentul în care devii conştient de adevăratul motiv pentru ceea ce se întâmplă, şi mai ales dacă-ţi dai seama ce au planificat forţele negative, brusc toate presiunile psihice negative dispar şi ameninţarea se evaporă.  Prin conştientizare, literalmente dai peste cap 'planurile' negative viitoare. Este ca si zicala "Ca sa nu fii nevoit niciodata sa folosesti sabia, tine una la îndemână."

În ceea ce priveşte modul în care rezonanta mentala atrage viitorul probabil corespunzător, asta tine mai mult de Dinamica Realitaţii. Acesta este în întregime un mecanism cuantic, deoarece experienţele atrag mereu manifestarea in mod sncronistic.  Întrucât constientizarea scade fluiditatea cuantica, rezonanţa subconştientului creste presiunea din spatele oricarei fluiditati cuantice, intensificând astfel manifestarea sincronica.  Deci nu este de mirare, conştiinţa fixeaza în timp ce subconştientul atrage; mintea conştientă este fata de subconştient ceea ce este particula fata de unda. De fapt, anumite tehnici şamanice care utilizează "al doilea observator" par a fi tehnici pentru delocalizarea intenţionata a punctului focal conştient, astfel încât sa perceapa mai mult natura fluida/cuantica a lucrurilor decât felia tangibila pe care cu totii o cunoaştem ca realitate fizică. [Aici se potriveste cu ce stiu eu despre vindecarea instantanee din hoòponopono, care apare in momentul in care te-ai iertat]

Când mintea ta este delocalizata, cum ar fi atunci când te trezesti din somn şi gândurile sunt încă foarte neliniare (şi înainte de a te simţi "comprimat" înapoi în corpul tău), atunci utilizarea Legii Atracţiei funcţionează foarte bine. De asemenea, poate ai observat cum, atunci când ai un gând trecator despre ceva de care ai nevoie, un gând pe care l-ai uitat repede, de foarte multe ori acesta tinde să se materializeze cel mai rapid şi parca magic. Deoarece nu numai ca ai fost în întregime absorbit în gând, dar ai fost, de asemenea, într-o uşoară stare de transa (delocalizare mentala), şi apoi ai uitat despre ea, astfel că anticiparea emotiva nu-i bloca m`anifestarea.  Şi dintr-o perspectivă mai inalta, acesta este un act pur altruist atunci când ceri ceva din adâncul inimii tale în acest fel, fără a fi conştient de sine sau poruncitor/needy. [conform teoriei vibratiilor gandurilor altruismul este o vibratie mai inalta]

Cassiopaenii au sfătuit oamenii să se aştepte mereu la atac, i-au invatat că stiinta te protejează iar ignoranţa te pune în pericol , şi că având o atitudine optimista Happy-Go-Lucky şi practicand abtinerea de la anticiparea emotiva a lucrurilor pozitive, deschide calea manifestarii lor.  Nu m-am prins de chestia asta până mi-am dat seama singur cativa ani mai târziu, după multa observare şi  reflecţie, după înţelegerea în retrospectivă că ce ceea ce au spus Cassiopaenii au fost sfaturi bune si consistente. Se pune intrebarea daca fiind pur şi simplu conştienţi, fiind non-anticipativi (nondeterminanti), şi având o vibratie sufleteasca mai inalta prin devotament spiritual ar fi de ajuns pentru ca totul sa mearga ca pe roate - sau daca este necesara implicarea în mod intenţionat în crearea realitatii prin vizualizarea si energizarea viitorului dorit.  Aceasta din urmă varinata ajunge în teritoriul lipicios al magiei negre dacă este făcut prea des, prea egoist şi prea intens, astfel directionand treburile catre un scop egoist, cu o frecvanta mai joasa.  Cred că o abordare umila care nu banalizeaza suveranitatea spirituala a cuiva este o abordare echilibrată, una care recunoaşte că materializarea activă a realitatii (prin vizualizare şi aşa mai departe) este un instrument suplimentar pentru a fi utilizat numai atunci când este necesar şi că cel mai mult conteaza modul fundamental de conştientizare, atitudine si acţiune.

Comentarii

  1. Mai bine nici eu nu as fi in stare sa spun despre aceasta,stiam de ea,si eram convins ca anume asa merge,ma bucur ca sunt oameni care sunt de o parere cu mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Grow up! Daca e nevoie, fa un dus rece, da-ti doua palme sa te trezesti si scrie un articol despre cum ai reusit sa o implementezi si ce realizari datorezi faptului ca ai inteles cum functioneaza Legea atractiei. E minunat ca ai gasit inca un argument care sa-ti legitimeze hotararea de a actiona. Noteaza-l ca sa-l afle si altii si mergi mai departe.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after