Reclame google

in sfarsit un motor magnetic functional pur, fara control pwm

http://www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=AAHKkuNAuJA&feature=related

deoarece am observat ca link-urile youtube au viata limitata va sfatuiesc sa cautati pe youtube "Magnetic Motor the Chineses will produce it in mass!!"

ma indoiesc de faptul ca-l va produce cineva, chinez sa unu. dar sunt convins ca va fi reprodus. am urmarit evolutia acestui tip de motor in ultimul an si il consider plauzibil.

este un model perendev cu trei rotoare, controlat in intregime mecanic, fara a introduce energie electrica deloc. imi place ca este si foarte silentios, in ciuda turatiei mari. torq-ul este suficient pentru a mobiliza un generator obisnuit cu benzina. evident daca se folosesc magneti mai puternici presupun ca ar putea misca si un autovehicul. ii gasiti povestea pe peswiki si aici:

http://pesn.com/2004/08/31/6900041_PerendevTV/

personal ader la metoda cu generator pulsat, cel facut de unguri, de coreeni sau de australieni (vezi posturi si documente mai vechi, cautati si pe scribd.com) dar acesta este cel mai verde (in utilizare, pt ca producerea magnetilor...)

Comentarii

  1. Exista pe undeva planuri pas cu pas care sa te ajute sa faci un astfel de motor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai am citit ca l-au arestat pe asta cu filmuletul in Elvetia. I-a amagit pe foarte multi sa investeasca in firma lui si i-a lasat bineinteles cu buza umflata....
    Observati in film ca se filmeaza doar dintr-o parte a dispozitivului.... iar in cealalta e ditamai arborele...

    RăspundețiȘtergere
  3. fara dovezi...
    zialele scliu multe...

    RăspundețiȘtergere
  4. EU PLANURI DETALIATE AM GASIT! dar nu am gasit magneti. . Eara o treaba daca mergea asamblat cu magneti proveniti din difuzoare. Dar nu merge

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru motorul Lindeman sunt suficienti magneti din difuzoare. In caz ca-ti ajunge cutitul la os..

    RăspundețiȘtergere
  6. acest motor in varianta expusa este nefunctional,sant mii de teste pe net,care atesta aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt companii care investesc sume imense în tehnologia bateriilor, de exemplu TESLA ,şi care dacă ar putea găsi un motor magnetic ,perendev sau cum se va numi el ,ar da sumele acelea imense despre care vorbeam ,că ei au renunţat la motoarele cu ardere internă şi oricum nu mor de grija petroliştilor şi care nu se tem că o să-i belească acei petrolişti, Deci măi băieţi care ştiţi voi în mod sigur şi precis că există un asemenea motor funcţional, găsiţi drăcovenia respectivă ,băgati-o în valiză sau unde veţi vrea voi, şi împiedicaţi-vă în poarta celor dela Tesla ,după cum vă spuneam. Şi să vedeţi voi că ăia care nu au auzit de motorul magnetic ,fraieri cum or fi ei la firma asta Tesla ,o să vă pupe pe portofel pe ăia care o să le trîntească pe masă un ditamai motorul magnetic. Spun băieţii ăştia nişte tîmpenii mai mari decît capul, şi se mai şi zgîrie dacă îndrăzneşti să nu-i crezi,că dacă zic ei că au văzut acel motor magnetic,înseamnă că obligat forţat acela există . Vino tu care zici că ai văzut sau ai făcut aşa ceva ,la universitate la fîntînă sau vizavi unde este tăiată vioara în două pune o masă acolo şi pe masă drăcovenia ,eu promit că viu acolo cu o portavoce şi strig din toţi plămînii mei,"lume , lume vino să vezi motorul magnetic ",şi lasă-l acolo să meargă o zi întreagă , să-l vadă învîrtindu-se tot prostu , şi de venit ai venit cum ai venit ,dar să vezi cum ai pleca. Aşa că măi băieţi daţi voi cîte asigurări vreţi că există ,că nu vă costă nimic să vă jucaţi pe internet . Arat-o s-o vedem şi apoi oi vedea tu de unde iese banu ,dar nu e nimeni nebun să aibă o asmenea chestie şi s-o ţină la sertar , idea este că nu are nimeni aşa ceva, cu perendevu vostru cu tot . Să anunţe unu că are aşa ceva la un post de leleviziune că să vezi publicitate de n-ai văzut ,aşa că mucles măi băieţi că de unde nu e ,nici Dzeu nu cere.

    RăspundețiȘtergere
  8. […] in sfarsit un motor magnetic functional pur, fara control pwm […]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after