Reclame google

Cuvant despre biorezonanta

Atentie: Rezonanta magnetica nucleara (RMN) este o metoda imagistica neinvaziva care foloseste vibratia prin rezonanta magnetica a nucleilor de hidrogen ai apei din organism si aduce cea mai mare cantitate de informatie imagistica posibila la ora actuala. Singura contraindicatie o constituie implanturile/obiectele straine magnetice (plombele, clip-urile, protezele de sold, nu sunt magnetice). Metoda este in general reproductiobila si (daca are importanta pt dvs) este recunoscuta de medicina alopata.

Biorezonanta (rezonanta bio-informationala) este o metoda empirica si nu este recunoscuta ca fiind 'stiintifica' (un termen pentru care eu mi-am pierdut respectul din cauza gandirii autolimitate care ii caracterizeaza pe reprezentantii stiintei de azi - ce zic eu, dintotdeauna: Newton a spus ca zborul unui corp mai greu ca aerul este imposibil; in loc de 'stiintifica' as folosi mai degraba 'identic reproductibila').

Este o metoda de explorare neinvaziva care foloseste inductia electromagnetica pentru a citi 'zgomotul electric' (nu semnalul ca in EKG, EMG sau EEG) si prin alcatuirea unui model (pattern) care apoi este interpretat conform unei baze de date. Aceasta baza de date a fost creata empiric, prin nenumarate determinari (ca si in iridologie sau homeopatie de exemplu), si reprezinta o variatie statistica, dezavantajul fiind pana un-alta ca se pierde din vedere interpretarea si folosirea caracterului (cu adevarat) unic al persoanei (nu faptul ca pacientul are acelasi nume cu un altul..) desi aceste caractere se vor adauga treptat la informatia statistica. Din pacate rar apucam sa vedem un pacient de doua ori.. (consecinta degradarii rolului medicului in societatea actuala). Iar daca acceptati unicitatea fiecarui organism plus ca este o metoda statistica, intelegeti si de ce rezultatele nu sunt identic reproductibile.

Eu nu lucrez cu astfel de aparate si nu pot recomanda sau nu folosirea lor. Pot doar sa va spun ca metoda este fundamentata teoretic si practic (empiric), iar aportul respectiv de informatie este util d.p.d.v. bio-medical (asta e un fel de 'euro-' il punem in fata la orice ca sa fim la moda; glumesc, bio-medical se refera la statusul organismului, considerat dpdv mecanicist, la carentele si potentialitatile-capacitatile sale). Dvs veti decide cat de eficient va fi pentru sanatatea dvs si daca merita pretul in bani pe care-l cer posesorii aparatului. Repet: demersul va fi atat de eficient cat veti vrea dvs - nu e o gluma, e un fapt (pe care l-am observat  dealtfel si in cazul unei consultatii clasice).

Daca scopul este sa cunoasteti, puteti gasi detalii pe internet, puteti merge la seminariile tinute de cei care vand aceste aparate. Daca vreti doar sa va faceti sanatosi va trebui sa va ganditi cat de tare vreti acest lucru si daca puteti.
Daca veti considera ca puteti, aveti dreptate; daca nu, iarasi aveti dreptate (H. Ford) Daca aveti o boala infectioasa, medicul va da antibiotice (a propos: este gresit sa dai antibiotice in viroze, dar pentru ca pacientul nu vine la control si pentru ca uneori virozele se suprainfecteaza, dam 'preventiv'). Oricum, in conditiile in care totul porneste la nivel informational, a matura praful sub pres cu tratamente simptomatice este per ansamblu o pierdere de vreme.
Daca omul doreste ca in aceasta viata sa traiasca bine indiferent de costurile 'per ansamblu' atunci ar fi simplu, dar pe parcurs apar si 'costurile din urma' asa cum a dovedit homeopatia si regresia temporala prin hipnoza.

Teoria Global Scaling pe care se bazeaza descifrarea 'zgomotolui' informational (in acest caz captat electromagnetic) este pe scurt prezentata aici.

Comentarii

  1. Am luat la cunostinta despre aceste aparate.Masuratorile sunt precise,functie de producator si pret iar datele furnizate pot fi confruntate cu datele obtinute prin analizele clasice.
    Din pacate,cand este vorba de procesul de vindecare poate aparea un defazaj in emisia frecventei de corectie sau,si mai rau, o unda cu defazaj de 180 !
    Cred ca solutia corecta ar fi o unda Tesla(unda "scalara"-e o contradictie in termeni) de aceeasi amplitudine si "frecventa".

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after