Reclame google

Energie gratuita nelimitata

Cautati pe web si cititi, construiti si experimentati!


- Teddy Cline a facut un autogen cu plasma care, alimentat cu apa transformata in gaz Brown: “arde foarte fierbinte (5000˚C) pe alte materiale dar nu frige la mana, duzele raman reci. Tehnologia foloseste unde electromagnetice cu o frecventa anume (610Hz si 42,8kHz) care prin rezonanta transforma H2O in HHO. Procesul combina puterea hidrogenului cu stabilitatea apei. Cele doua gaze nu sunt separate pentru a fi reametecate ca in procedeul clasic, ci pur si simplu sunt create si arse pe loc. Teddy lucreaza pentru armata in acest moment punand la punct un vehicul de teren Hummer hibrid”(Craig Patrik Fox26 News)


- Stan Meyer a murit pasamite otravit dupa ce a anuntat ca vrea sa puna in productie o masina care functioneaza exclusiv cu apa. Eu personal m-am uitat pe documentatie si tipul si-a facut temele, a patentat tot, in filmulet puteti vedea masina, principiul a fost aplicat cu succes de numerosi entuziasti (cautati pe youtube filmuletele) dar cand a fost vorba de pus in practica, au aparut niste ‘men in black’ si s-au razgandit (a se vedea cazurile concrete, nu luati de bbun ca asa zic eu) Masina lui Stanley consuma 2,6lapa/100km, constructia bateriei de procesare a apei costa cam $1500 si din pacate pentru petrolisti poate fi instalata pe o masina normala, singura sau instalatie hibrida. Sunt numeroase inconsistente si este greu sa-ti dai seama care este pacaleala si care nu - curiozitatea si misterul constituie un business performant in sine. Unii sustin chiar ca au facut pt motoarele pe benzina generatoare de ORMES care nici macar nu ar consuma apa.. Mare e gradina Domnului. Asa ca poti doar sa citesti si sa-ti faci o opinie. Cel mai sigur ramane insa sa experimentezi.


- Graeme Jenkins a facut si el o astfel de instalatie hibrida pentru a adauga gaz Brown la amestecul de combustibil imbunatatind randamentul motorului si implicit consumul de benzina. Pe youtube gasiti numeroase astfel de instalatii facute acasa care functioneaza bine merci.


- Sunt nenumarate modalitati patentate de a folosi cat mai bine energia. Un alt fenomen daca ai electricitate, poti folosi fenomenul CAVITATIEI in apa (vezi mai jos)


- Fuziunea ‘la rece’ (adica la 100˚C) a fost un mit pana cand a fost explicata stiintific si mai ales pusa in practica de nenumarati amatori (vezi filmulete pe youtube) – acesta este fenomenul prin care se explica extragerea energiei din mediu si randamentul supraunitar de care se tem petrolistii (si noi din cauza lor) si care inseamna practic energie gratis sau aproape gratis. Mychael Raines a facut un astfel de reactor care arde hidrogen si alimenteaza un aparat de sudura cu plasma. Aparatele de sudura cu plasma sunt cele mai simple dispozitive si in ciuda a ceea vor unii sa credem, sunt mai sigure decat gazul metan pentru ca fuziunea la rece inseamna implozie si nu explozie. Va invit sa studiati teoria pentru a vedea de ce.


- In concluzie, este periculos sa dai foc la apa – nu atat din cauza H2 cat din cauza… petrolului care este la fel de inflamabil ca intotdeauna in ceea ce priveste interesele proprii (cu referire la ai nostri petrolisti) Aici aflati ce se intampla daca iti doresti o planeta curata si energie gratis. Mai ales daca scrii e-mail de pe google sau yahoo (am fost surprins de promptitudinea cu care MIB au intervenit in cazurile relatate de acel articol).


Curajosii pionieri


- John Keely a descoperit frecventele de rezonanta pentru separarea moleculei de apa: 610Hz, 42.8KHz pentru a produce “clustere/ciorchini de gaz energizat” Cateva surse de citit: waterforfuel.com, waterfuelconverters.com, waterfuelcell.com


- Stanley Meyer a perfectat procesul de separare folosind curent <0.5A, si frecvente de cca 20kHz (folosind un ‘rotary pulse voltage generator’) – produce maximul de HHO cautand frecventa specifica de rezonantacu un randament η=700% (insemnand un COP=70 – nu am idee ce inseamna pe englezeste dar e bine de stiut, pentru ca nu mi se pare evident). Bateria de procesare a apei a lui Stephen Meyer , fratele lui Stanley care a preluat afacerea si studiile acestuia, foloseste ca electrozi 40 de tuburi de inox, la o distanta de 1mm, fara electrolit (cand ai nimerit frecventa nu mai e nevoie practic de electroliza, pentru ca se face fuziunea la rece), 90% ciclu de impuls, 3,6W => H2 la o presiun de 1psi/min, controlul se face cu o bobina cu impuls patrat la 10-250kHz.


- Thomas Kramer a construit si el o masina care merge exclusiv cu apa si are o discutie interesanta despre rezonanta apei,


- Todd Knudston anomaliile gazului Brown sunt similare cu cele ale Ciorchinilor/clusterelor energizate de gaz (Charged Clusters Gas anomalies),


- Denny Klein a facut un generator de HHO (electrozi de inox la 0.15-0.35inci, electrolit KOH/NaOH, 12V generand magnecule de apa teorie aclusterelor a lui Ruggero Santili),


- Ruggero Santilli, Andrija Puharich, John Kanzius, Stephen Chambers, Paoul Zigouras, Philip Kanarev, William Rhoada, Yull Brown, George Wiseman,


- Joe CellMark I energy cell, mergeti si vedeti voi insiva.


- Alex Schiffer – teoria Orgonului, in opinia mea o abordare mistica a teoriei campului. Daca stau si ma gandesc, teoria campului isi are radacinile in cercetarile facute de Nikola Tesla cand incerca sa extraga energia electrica din vid (lucru realizat astazi prin motoarele Bedini – vezi articolul Overunity = ‘imposibil’)


- Newman motor, Paul Pantone, Viktor Schauberger – a creat un motor cu reactie bazat pe apa folosind Whorl pipes. Si Meyer a facut unul si e chiar mai simplu decat motorul cu ardere interna – acceasi poveste ca si Henry Coanda.


- Charle Garett a patentat un carburator electrolitic pentru a produce HHO direct in carburator. Stanley Meyer in final, a realizat acest lucru direct pe bujie (cautati water fuel injector). Un tip a facut un mecanism prin care picurand continuu apa pe o bujie, la 120V a obtinut o ardere continua – nu emare lucru, a obtinut plasma, dar pentru cine nu stie, experimentul este impresionant :)

Comentarii

  1. Bravo, ai rezumat totul in mod perfect.. nu uita ca totul are la baza Nikola Tesla .. si mai era unul care a patentat totul si in 1989 a fost omorat.. Eduard Grey... sau cum se numea.. hmm.. nu imi mai amintesc.. tu il stii?

    RăspundețiȘtergere
  2. bine v-am gasit! Am incercat sa ma documentez,cat am putut, despre producerea hho,am si produs, dar n-am reusit sa poresc nici macar unTico. Sunt fff interesat de modul de producere, De exemplu care este sietemul lui Meyer? nu tuburile,ci acel "rotary pulse voltage genertor",sau prin ce metoda ajungem la rezonanata undelor elmagn la frecventa 610Hz si 410 kHz? Multumesc anticipat! Energie buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate am vazut, HHO nu porneste singur motorul, desi ar trebui. Poate ca si fratii Meyers porneau pe gaz sau electric si abia apoi introduceau HHO. Totusi, pe GPL se poate porni, iar puterea calorica a gazului brown este mult mai mare. Asa ca probabil e vorba de concentratie, dar pana nu pui mana sa experimentezi... este doar o supozitie. Informatii pertinente gasiti pe forumurile experimentatorilor (in limba engleza). Urmariti trimiterile de pe acest blog.

    In ceea ce priveste modul in care functioneaza patentele lui Stanley Meyer, acesta a fost cam zgarcit cu explicatiile. Dar fratele sau a lasat sa-i scape mai multe amanunte.
    Fratii Meyers au multe patente si multe experimente. Nu stiu la care va referiti pentru ca nu le cunosc pe toate. O parte le gasiti si pe acest blog la sectiunea Energie gratuita nelimitata. Daca mai aveti va rog sa postati link sau fisierul text daca nu are copyright (unele patente sunt publice)

    Exista cateva metode de a produce rezonanta in diverse sisteme (unele prezentate pe larg si pe acest blog), toate fiind dependente de structura (distanta dintre electrozi, voltaj, durata pulsului, forma undei, temperatura, etc). La un moment dat, una dintre bujiile lui Stanley se cupla cu un dispozitiv de excitare cu laser a apei inainte de splitare. Va dati seama cate ciudatenii nu stiu eu despre subiect. Sunt convins insa ca le stiu altii. Va recomand sa va abonati si sa urmariti evolutia experimentelor pe forumurile de specialitate (vezi sectiunea Energie gratuita nelimitata)

    Din pacate posturile mai recente arata o orientare a experimentatorilor catre varianta brute force (fara rezonanta, cu un consum urias, de cca 25A). Si asa se poate, dar... nu asta este ceea ce urmarim.
    Vorba lui Puiu Calinescu: "(...)Noi urmarim... Sa nu fim urmariti..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, stie careva o firma care comercializeaza cu tot tacimul legal generatoare de HHO in Romania, am incercat sa accesez site-ul www.kenterprise.ro, dar din pacate nu il gaseste...multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  5. nu pot da link si nici nu permit pe blog pt ca nu suntem parteneri. dar exista, la un pret... de import. ca sa va ajut, va pot spune ca vinde uleiuri de tuning.

    RăspundețiȘtergere
  6. uitativa aici si aveti toate tipurile de proiecte pentru a merge cu masina doar cu apa daca stiti sa scoateti hidrogenul din apa 100% www.http://hho4free.com/ succes fratilor eu deja ma duc cu 50 % doar apa si restul benzina depinde de ce masina aveti si daca aveti cat de cat habar la electronica ..... ; )

    RăspundețiȘtergere
  7. Ed gray il chema, forum pe yahoo: EVGRAY

    RăspundețiȘtergere
  8. Meyers folosea unde de energie EM scalara pe principiul lui bobinelor Tesla, bobine bifilare in rezonanta crossover

    RăspundețiȘtergere
  9. frecventa de rezonanta a oricarui sistem EM depinde de R L si C, deci dimensiunile, materialele folosite la celula, spatiile dintre electrozi, TOATE vor contribui la propria frecventa de rezonanta. Nu exista 2 sisteme care sa rezoneze exact la fel, toate trebuie TUNATE!
    Meyers si toti ceilalti pe langa frecventa de rezonanta folosea PULSURI HVDC prin care crea o distorsiune spatio-temporala. Exista un circuit electronic care autorezoneaza cu celula de HHO, foarte simplu, descopit pe la inceputul secolului!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ne-au prostit la scoala mai rau decat inchizitia, energia libera EXISTA si e pretutindeni, nu vad de ce ar trebui sa ardem apa ca sa ne deplasam cand putem folsoi antigravitatia si campurile radiante precum unele insecte, asa cum a facut Grebenikov. Tesla,Don Smith, Schaufenberg, Reich, si multi altii au inteles acest camp de forte VIBRATIONAL, au creat masini cu COP (coeficient of performance, cineva se intreba ce inseamna, adica randament curat) de peste 40000 (patruzecidemii). Problema e ca toate jucariile astea se joaca cu TIMPUL De aici pana la Proeictul Montauk (initial Experimentul Philadelphia) nu a fost decat un pas!
    Numai D-zeu ne mai poate ajuta, cei conduc lumea sunt la ANI LUMINA in avans cu tehnologia!
    NU NE TREBUIE NICI MACAR PENTRU A NE ALIMENTA MASINILE, e pacat de APA sa o ardem, e VIE!

    RăspundețiȘtergere
  11. Un link util pt. toti www.next.gr
    [Edit]
    Scheme electrice si know-how de finete..

    RăspundețiȘtergere
  12. Rahat !!! Am studiat fizica doua zeci de ani, eram convins ca bilantul energiilor intr-un sistem NEWTONian este TOTDEAUNA SUBUNITAR , si niste X, Y, Z, transforma apa in vin (sau hidrogen), inmultesc energia. Diferenta intre stiinta si datul cu parerea este enorm, Toate teoriile de mai sus sunt apa de ploaie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Minunat! Ai acum ocazia sa iesi din cutie (out of the box). Bucura-te, ca putea sa dureze mai mult!
    Eu am ramas perplex cand am realizat paradigma pe care mi-a adus-o in atentie o alta bazaconie, "Die 5 Biologischen Naturgesetze der
    Germanischen Neuen Medizin"

    In mod normal nu as fi bagat in seama asa ceva, dar in urma unui documentar facut de oameni la fel de sceptici, am ajuns la concluzia ca multe din axiomele stiintei pot fi puse la indoiala. Si am considerat aceasta o oportunitate pentru a vedea dincolo de cutie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, exista si aceasta ipoteza. Si nu e tocmai noua. Din pacate nu am reusit sa descoperim decat ca e un posibil computer. Pana la a descoperi ca e.. vie... mai e. Deocamdata ce e viu are niste caractere specifice, a caror lipsa in cazul apei ne face sa o consideram pana una-alta un.. mineral.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after