Reclame google

Apa produce curent prin ea insasi

 


Apa produce curent prin ea insasi


Aveati impresia ca le stiti pe toate? Stiati ca apa care picura in doua galeti prin doua cercuri de metal legate in X produce la fiecare 7 secunde un potential de 1020Kvolti? Ia uitati-va pe youtube la filmuletul ‘Walter Lewin Makes a Battery out of Cans and Water’!


energie gratuita din apa care curge



E simplu nu-i asa?


Oare cum functioneaza generatorul electrostatic al lui Kelvin?


De bateriile dulci ati auzit? Cea mai frumoasa poveste despre energie.


Cel putin asa traduc eu ‘Susumu Suzuki's carbon-based batteries’ care au nevoie doar de apa pentru a se activa. Sunt de 10 ori mai ieftine decat bateriile alcaline si pot fi facute in intregime din materiale biodegradabile. ZERO POLUARE. Dar zero poluare nu produce bani…


Gasiti cea mai frumoasa poveste despre energie dulce intr-un filmulet de 1 minut pe youtube.


Nu credeti nimic - studiati si experimentati!



Cititi “A Practical Guide to ‘Free-Energy’ Devices Acolo sunt proiectele complete pentru muulte alte inventii din astea sf, mare parte din ele fiind verificate, spune cand cum si unde. Ce e mai important e ca sunt explicate intr-un limbaj mai usor de inteles si cu exemple concrete care NU AR TREBUI SA LIPSEASCA din cartea de fizica!


 

 

 

 

O solutie pentru curent gelectric gratuit din apa?


curent gelectric gratuit din apa

 

Tiberiu are dreptate, chiar daca am cateva argumente, nu puntea este solutia fireasca pentru a utiliza aceasta energie.


Schema electrica a circuitului si calculele de rigoare le puteti gasi aici.

[caption id="" align="alignnone" width="370"]Masinaria electrostatica cu apa, a lui Kelvin Masinaria electrostatica cu apa, a lui Kelvin[/caption]

Iata ce am mai aflat: ideea de a capta electricitatea statica prin acest dispozitiv ii apartine lui Kelvin (pe numele lui William Thomson I baron de Kelvin), cel care printre altele a spus ca zborul nu va putea fi niciodata fi practicat cu succes cu aparate mai grele decat aerul si ca planeta mai are oxigen doar pentru cca 400 de ani, printre alte aberatii spuse ca de obicei cu toata convingerea si de la inaltimea pozitiei sale (gurile rele spun ca reticenta lui la nou a tras inapoi Academia Britanica cu cateva sute de ani). Dar sa fim cinstiti, omul este o figura marcanta in lumea fizicii, iar pentru munca sa trebuie sa-i fim vesnic recunoscatori (vesnic este desigur relativ aici).

Iar motorul care poate folosi aceasta energie din electricitate statica este un motor electrostatic care practic poate functiona cu energia din atmosfera, desi nu poate face cine stie ce lucru mecanic la aceste dimensiuni. Este cunoscut faptul ca in acest domeniu al energiei gratuite nelimitate dimensiunea conteaza.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after