Reclame google

Apa - cea mai performanta nanotehnologie cunoscuta

Documentarul APA/вoла/Water/Aqua/Wasser/ sustine ca verificata organizarea apei in clustere, idee pe care am intalnit-o fara a o putea verifica. Experimentele lui Masaro Emoto, desi interesante, nu mi s-au parut chiar atat de elocvente. Pe de alta parte mai multe echipe de la diverse universitati din lume au cercetat acest aspect si au ajuns la concluzia ca apa este cea mai performanta nanotehnologie cunoscuta, avand memorie, si capacitate de procesare a informatiei. Evident ca apare speculatia ca oceanul planetar este... GEMMMA.

'Gemma' este una din ideile prezenta si in literatura romana SF, dar promovate de Isac Asimov cu succes in "Cutia Pandorei. Experimentul Isus",  si exploatata in multe filme SF sub forma notiuniii de 'terraformare'.

In latina gemma inseamna mugure/samanta din care izvoraste viata. Gemma a fost conceputa fie in intregime artificiala ca o nava interstelara menita sa colonizeze la nivel primar universul calatorind ca o albina de la o planeta la alta, fie un organism viu si constient, avand aceeasi menire.

Memoria apei aduce lumina asupra unor aspecte mult mai grave ale poluarii, evidentiind impactul poluarii prin fapte si chiar prin ganduri negative. Apa circula si odata cu ea si informatia, fie ea buna sau rea.

Partea buna este ca putem folosi apa ca mesager pentru mesaje bune (a se vedea articolul 'apa-cel mai comun medicament') si ceea ce-mi place mie mai mult, da apa la moara si celor care considera ca un tratament este eficient indiferent daca cred sau nu in el. Eu personal cred ca de fapt credinta/gandul modifica... totul, inclusiv medicamentul si reactia organismului la el. Ganditi-va ca fachirii, care sunt maestri ai stapanirii gandului (etc,etc, hipnoza, bla-bla) nu au nici o problema in a neutraliza o otrava intrand in transa. Capacitatile organismului uman sunt cu adevarat uimitoare, DACA SUNT SUSTINUTE DE SPIRIT - altfel omul nu e decat o carcasa moarta.

Concluzia la care am ajuns este ca daca tot suntem apa, iar ceea ce mancam e tot apa, 'bine-cuvantarea' apei, a mancarii si a tuturor fiinteleor una pe alta este esentiala pentru armonie.

Comentarii

  1. [...] echilibrul in organism. Energizarea apei sub diferite forme este cunoscuta de multa vreme, dar prin acest documentar care prezinta rezultatele experimentelor, energizarea prin cuvant capata importanta [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. sorin ciubotariu6 iulie 2009 la 10:10

    Puterea gandului? Mai puternica decat oricare. O persoana sugestionata ca un cub de ghiata ii arde mana.... chiar si dupa trezire va prezenta usturimi si pielea va prezenta basici cu lichid specifice arsurilor. Aceasta este puterea gandului.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.filmepentrusuflet.net/2010/11/apa/
    [Edit]
    Un alt link catre filmul (subtitrat RO) "Apa - воды - Water- WASSER - 水 - Aqua"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after